Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1,4-butanodiol (zamiennik GBL)
19.05.2022, 08:48
(19.05.2022, 08:23)PUDZILLA napisał(a): Maniek wnioskuje o przeniesienie tego wątku w odpowiedni dział - depresanty
BeDOes na mnie dziala tak, jak alko, tylko ze obraz sie nie trzesie, tylko percepja wariuje. Do tego po alkoholu sie kiwasz i odbijasz od scian, po bdo natomiast masz niedowlad i nawet wstanie jest ciezkim wyzwaniem, kumpla tak zgielo, że gdy chciał wracać swoim rowerem do domu (po jakichś 10ml) to wylądował pod trzepakiem i ziomeczki mi go na chate wnieśli wraz z rowerem mnie zlozylo do spania akurat
spoko czopka, polecam
no z tym spaniem po za duzej dawce trzeba uwazac xd
21.05.2022, 11:13
W 9dni z 100ml przerobione 80ml zostalo 20ml.
2 x usnąłem w łazience na kiblu i jak na razie to tyle z przypalu
To dzialanie na libido strasznie uzaleznia i czuję ze sie wjebalem w ta substancje bo fajnie dopelnia dzialnie stymulantów
Oczywiście substancja ta to taki umilacz po pracy bo do pracy sie nie nadaje
Siurek az piecze po nocy ma bdo
2 x usnąłem w łazience na kiblu i jak na razie to tyle z przypalu
To dzialanie na libido strasznie uzaleznia i czuję ze sie wjebalem w ta substancje bo fajnie dopelnia dzialnie stymulantów
Oczywiście substancja ta to taki umilacz po pracy bo do pracy sie nie nadaje
Siurek az piecze po nocy ma bdo
27.05.2022, 14:15
Panowie dajcie sobie spokój z jakimś BDO... Skoro to rozpuszcza plastik, worki foliowe, zapalniczki to pomyślcie co musi się dziać w żołądku po tym... Raz na tydzień czy miesiąc sobie polać, ok ale jakieś ciągi po tydzień - dwa miesiąc... Potem bóle brzucha i sikanie na brązowo nie zachęcam - nie zniechęcam
03.06.2022, 07:56
(22.05.2022, 09:07)PUDZILLA napisał(a): cropp testowal bdo z hexenem od pabla
Jak dla mnie to bomba libidowa i fajnie usuwaja stymulanty chęć na spanie co mnie najbardziej wkurza w ghb.
Ja znow sie zapytam jak rzucic to ghb ta euforia z rana i libdio mnie uzależniło juz dwa miesiące jade w ciagu na tym i boje sie by nie wyrzucili mnie z roboty bo usypiam w niej na razie się śmieją ale potem zaczna się wkurzać jai na razie dwa razy zdarzyło mi sie w robocie na kasie przysnac.
Jedyny plus ze w ogóle nie ciagnie mnie do dragów po tym do stymulantów itd. Chodz fajnie sie łączy ale mysle bardziej trzeźwo i nie wydaje kasy na dragi 140zl wystarcza mi na 2 tygodnie ponad 300ml.
Jak zrobic by nie zasypiac w robocie lub jak rzucić by w robocie fajnie i szybko czas mijał?