Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy popierasz pomysł prezydenta Francji, żeby wysłać wojska NATO na Ukrainę? - 12/03
12.03.2024, 01:36
Czy popierasz pomysł prezydenta Francji, żeby wysłać wojska NATO na Ukrainę? - 12/03
(Jeśli tak/nie, to proszę uzasadnij swoją odpowiedź.)
12.03.2024, 06:45
Pomijając fakt że oni już tam są, to na
chwilę obecną nie.
Francuzi i anglicy już przecież tam są, tak głoszą media internetowe
chwilę obecną nie.
Francuzi i anglicy już przecież tam są, tak głoszą media internetowe
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.03.2024, 10:43
Popieram jebać Putina kurwę i skurwysyna im szybciej im pomożemy tym szybciej będziemy mieli spokój
12.03.2024, 11:07
Do samego wsparcia nic nie mam zwłaszcza gdyby byli to ochotnicy chciałbym tylko aby nie dochodziło do eskalacji.
12.03.2024, 12:41
Żadnego wsparcia, żadnego wejścia zbrojnego wojsk NATO na Ukrainę.
Swoje widziałem w życiu, ale to nie nasza wojna i nie zamierzam brać w niej udzialu.
Mówię to jako żołnierz w tej chwili, nie jako cywil.
A co do wojsk NATO na Ukrainie, tak są w celach szkoleniowych z obsługi sprzętu Natowskiego
Swoje widziałem w życiu, ale to nie nasza wojna i nie zamierzam brać w niej udzialu.
Mówię to jako żołnierz w tej chwili, nie jako cywil.
A co do wojsk NATO na Ukrainie, tak są w celach szkoleniowych z obsługi sprzętu Natowskiego
12.03.2024, 16:18
Mef123
powtarzając "chwytliwe" slogany typu "jebać Putina kurwę i skurwysyna" czy "jebać pis" itp itd. dajesz do zrozumienia innym tylko to, że nie masz pojęcia o czym mówisz, no ale nie dziwi mnie to jakoś, w większości dyskusji
ubieraj się wojowniku, pojedziesz pierwszy, będziesz mógł sobie tam jebać tego putina że "asz asz", jak to mówił pewien użytkownik...
powtarzając "chwytliwe" slogany typu "jebać Putina kurwę i skurwysyna" czy "jebać pis" itp itd. dajesz do zrozumienia innym tylko to, że nie masz pojęcia o czym mówisz, no ale nie dziwi mnie to jakoś, w większości dyskusji
ubieraj się wojowniku, pojedziesz pierwszy, będziesz mógł sobie tam jebać tego putina że "asz asz", jak to mówił pewien użytkownik...
Oczywiście, że nie bo to jest równoznaczne z aktem rozpoczęcia 3 Wojny Światowej. Pieprzenie Macrona jest z tego co czytałem głównie skierowane głównie do wewnatrz społeczeństwa, aby zyskać punkty procentowe na kampanie wewnatrz krajową.
"Pięknie" jak ten Francuzik "bawi się " potencjalną esklacją dla własnych partykularnych interesów. Wiele razy już polityka Francji nie była zrozuzmiała dla wielu stolic Europy...przemiana z kurczaka w jastrzębia jakoś średnio mu wychodzi.
"Pięknie" jak ten Francuzik "bawi się " potencjalną esklacją dla własnych partykularnych interesów. Wiele razy już polityka Francji nie była zrozuzmiała dla wielu stolic Europy...przemiana z kurczaka w jastrzębia jakoś średnio mu wychodzi.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.03.2024, 20:09
Czeslawo to jedno, gorzej że inne kraje to podlapuja, a ogólnie krążą pogłoski (nie wiem czy pisałem to już wcześniej) że rolników francuskich podburzał i zachęcał do działania rzekomo agent rosyjski o którym wywiadu francuski dowiedział się po czasie, ale jak mówię to tylko pogłoski a ile w tym prawdy nie powiem.
Ja ostatnio dostałem kwit do rezerwy i pierwszy raz od czasów służby zawodowej jadę na poligon, żeby było śmieszniej w terminie którym ćwiczyły tylko poszczególne jednostki.
Będę na miejscu zapewne się czegoś dowiem
Ja ostatnio dostałem kwit do rezerwy i pierwszy raz od czasów służby zawodowej jadę na poligon, żeby było śmieszniej w terminie którym ćwiczyły tylko poszczególne jednostki.
Będę na miejscu zapewne się czegoś dowiem