Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Modafinil
15.12.2022, 13:11
co robicie z potliwością po tym? kropelki potu dosłownie lecą mi z czoła w pracy a temperatura prawie w normie(37 stopni max)
18.12.2022, 10:27
Dobre jak trzeba nockę spędzić i ogarniać, taka kawa+. Do nauki tez się sprawdzi
12.01.2023, 18:27
Jak ktos bral inne stymulanty a na tym forum tylko tacy to takie zabawki nic nie zrobia doslownie jak kawa+, szkoda kasy
19.06.2023, 13:46
Zakończyłem właśnie dwumiesięczną sesję na modelu, trochę się bałem zdychania, ale miło się zaskoczyłem.
Leciało 2 x 200mg dziennie co 6-7h.
Senność i spanko występowały tylko 48h. Nastrój był cały czas okej, a teraz jest na pewno lepiej niż przed ostatnią sesją. Pasuje wykonać jeszcze kilka cykli 🧪🧫⚗️
Zauważyłem tylko, że bez moda łatwiej mnie wkurwić, aczkolwiek jest to opanowane zdenerwowanie. 🙉🙈
Leciało 2 x 200mg dziennie co 6-7h.
Senność i spanko występowały tylko 48h. Nastrój był cały czas okej, a teraz jest na pewno lepiej niż przed ostatnią sesją. Pasuje wykonać jeszcze kilka cykli 🧪🧫⚗️
Zauważyłem tylko, że bez moda łatwiej mnie wkurwić, aczkolwiek jest to opanowane zdenerwowanie. 🙉🙈
20.10.2023, 15:37
Liczę na to, ze zgodnie z opiniami innych portali sprawdzi się fantastycznie w środowisku pracy umysłowej. Jeżeli jeszcze nie trzepie cię po tym jak po kofeinie, może się okazać, że znalazłem panaceum na tumiwisizm w pracy
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
15.02.2024, 15:58
Miałem kilka tabletek, bardzo się mi to spodobało. Po wzięciu tego cudeńka byłem gotowy na wszystko nawet na inwazję obcych
Fajny lek, potrafi dać takiego kopa że przez chwilę myślałem że jestem Supermanem.. Ostatecznie jednak skończyłem na sprzątaniu pokoju i fajnym spacerze.
Nie daje ostrej wypierdolki jak RC stimy, jednakże jest to coś wartego uwagi, szczególnie do pracy umysłowej.. Chyba jeszcze kiedyś to kupię
Fajny lek, potrafi dać takiego kopa że przez chwilę myślałem że jestem Supermanem.. Ostatecznie jednak skończyłem na sprzątaniu pokoju i fajnym spacerze.
Nie daje ostrej wypierdolki jak RC stimy, jednakże jest to coś wartego uwagi, szczególnie do pracy umysłowej.. Chyba jeszcze kiedyś to kupię
12.03.2024, 23:23
Wdupcam regularnie od sierpnia, do tego lekarz zaczął mi to już oficjalnie przepisywać.
Wspaniały jest to lek!
Wspaniały jest to lek!