Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki jest Twój najlepszy sposób na "zabicie" nudy? 15/03
15.03.2024, 00:48
Szczerze to nuda jest mi obca.
Pracuje, imprezuje, czasem na weekendy robie wypady tu i ówdzie "krajoznawcze", jak siedzie w domu bo coś tam, np. złamałem nogę to zawsze coś znajdzie się do roboty co pochałania mi czas. Sport, polityka, teorie spiskowe, ksiażka, rozkimny z telefonach, PC, o zabezpieczniach no i forum.
Jak to się nudzić ?
Pracuje, imprezuje, czasem na weekendy robie wypady tu i ówdzie "krajoznawcze", jak siedzie w domu bo coś tam, np. złamałem nogę to zawsze coś znajdzie się do roboty co pochałania mi czas. Sport, polityka, teorie spiskowe, ksiażka, rozkimny z telefonach, PC, o zabezpieczniach no i forum.
Jak to się nudzić ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
15.03.2024, 05:48
Las jest lekarstwem na większość bolączek w tym i nudę 😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.03.2024, 09:10
Zabicie nudy ? Kiedyś bardzo dużo latałem po mieście nie miałem czasu na takie coś jak nuda ciągle jakaś fucha mamony od chuja było wszystko. A teraz no bardzo mi się nudzi i zastępuje to chyba najgorszą z możliwych opcji czyli izolowanie się i ćpanie.
15.03.2024, 10:36
od paru miesiecy akwarium, jeszcze nigdy tak dobrze sie nie bawilem nic nie robiac
moge siedziec godzinami wpatrzony w rybki i poki co nie nudzi mi sie to
moge siedziec godzinami wpatrzony w rybki i poki co nie nudzi mi sie to
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
Odpowiedz moze byc prosta, po prostu sie "nacpieć", i sie cos zawsze wykombinuje ;-)...dlatego tez, warto miec swoje wkręty, pasje, hobby...typu np. rower, muzyka, czytanie, hodowla karaluchow ...a najlepiej spedzic tę nude z partnerką, wtedy jej nie bedzie albo chociaz ponudzicie sie razem ;-)
16.03.2024, 00:10
Zdecydowanie muzyka - ten rok zaowocował w tyle nowości, że nie mam czasu sluchac wszystkiego na bieżąco i robię to wybiórczo, więc ciągle mam coś do nadrobienia. Na szczęście idą cieplejsze dni, więc będę mógł się delektować muzą na spacerze. A tak to w chłodne robię to w domu, ale to nie jest to samo. Plus wtedy też lubię sobie przypominać jakieś trasy koncertowe, więc odpalam yt i działam.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność