Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
11.03.2024, 23:51
Bardziej przezroczysty, miejscami jest może taki lekko pożółkły, no zależy jaki kawałek dostaniesz, ale to nie jest nic typu brązowy kryształ.
12.03.2024, 20:54
Moim zdaniem ani przezroczysty ani brunatny. Jest po prostu żółty (jeden kamień bardziej, drugi mniej), nie widać przez niego ni chuja (oglądałem przez lupę xd). 200mg robi zajebistą robotę, jak początkujący ładuj 100 (sniff)
13.03.2024, 18:39
Bandycior z nagrody...
Twardawe kochy bursztynowe, nieco przeswitujace. Na pierwszy rzut 100mg sniff, ale...
Moment zagapienia, ze to chlor... troche ponad polowe aplikacji i bol typu, no mercy w nozdrzu;-)
Lza sie leje, doladowane do kapsulki 200mg..Po okolo 20 kilku minutach. Faza mocno pobudzająca/wybudzajaca, skupiajaca.
Pomocna w analizie i typach sportowych-"bukowych". Az tak mocno wklejony w ekran, iz kupon nawet wpadl ;-).
Euforyczne doznania na poziomie przyzwoitym...Dystans w okolicach 1,5godz.
Reasumujac - mocna postac, z agresywnym wjazdem 3CMC, zapewne usatysfakcjonuje wyjadaczy, jak i nowych chlorojadów.
Twardawe kochy bursztynowe, nieco przeswitujace. Na pierwszy rzut 100mg sniff, ale...
Moment zagapienia, ze to chlor... troche ponad polowe aplikacji i bol typu, no mercy w nozdrzu;-)
Lza sie leje, doladowane do kapsulki 200mg..Po okolo 20 kilku minutach. Faza mocno pobudzająca/wybudzajaca, skupiajaca.
Pomocna w analizie i typach sportowych-"bukowych". Az tak mocno wklejony w ekran, iz kupon nawet wpadl ;-).
Euforyczne doznania na poziomie przyzwoitym...Dystans w okolicach 1,5godz.
Reasumujac - mocna postac, z agresywnym wjazdem 3CMC, zapewne usatysfakcjonuje wyjadaczy, jak i nowych chlorojadów.
13.03.2024, 19:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2024, 19:20 przez kot_kreskowy.)
No widzę przecież że skurwiel szarpie ostro.
Matko klefoska jak to wygląda 😲
Czuje się zrobiony od samego patrzenia na ten cukier na nim
Matko klefoska jak to wygląda 😲
Czuje się zrobiony od samego patrzenia na ten cukier na nim
Metamorfoza
13.03.2024, 19:57
Ja jeszcze męczę tego z zeszłego miesiąca, dalej klepie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.03.2024, 14:47
Lifeisbrutal Wiesz co, już chyba można powiedzieć, że jestem jakimś tam koneserem 😂
Choć organizm by chciał mocniej i więcej, to wiadomo, ale jeszcze mam nad nim kontrolę 😂
Choć organizm by chciał mocniej i więcej, to wiadomo, ale jeszcze mam nad nim kontrolę 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.03.2024, 17:23
3-CMC BANDIT
Rzut cały czas ten sam nie ma co się rozpisywać.
Naprawdę kocur trójka jedna z lepszych spośród asortymentu sklepu.
Kamienie tak jak wyżej na zdjęciu ( LOBO)
Profil działania za każdym razem jest petarda, ogromna euforia, takie pozytywne ciepełko od środka no ma potenciał ta trójka
A co najważniejsze jest mega WYDAJNA trzyma godzinę później stopniowo schodzi. 5,5g starczyło mi na ponad 10 godzin zaznacze, że mam wyjebaną tolerke.
Jedyny minus to potliwość co normalne przy ketonach, rześki prysznic nie unikniony.
Oceniam ją dość wysoko, jest niezawodna
Pobierać póki jest 😎
Rzut cały czas ten sam nie ma co się rozpisywać.
Naprawdę kocur trójka jedna z lepszych spośród asortymentu sklepu.
Kamienie tak jak wyżej na zdjęciu ( LOBO)
Profil działania za każdym razem jest petarda, ogromna euforia, takie pozytywne ciepełko od środka no ma potenciał ta trójka
A co najważniejsze jest mega WYDAJNA trzyma godzinę później stopniowo schodzi. 5,5g starczyło mi na ponad 10 godzin zaznacze, że mam wyjebaną tolerke.
Jedyny minus to potliwość co normalne przy ketonach, rześki prysznic nie unikniony.
Oceniam ją dość wysoko, jest niezawodna
Pobierać póki jest 😎
20.03.2024, 11:04
3cmc bandyta
Przezroczysto żółte kamyczki, twarde dobrze się krusza na pył i są suche
Euforyczny ta Trójka , lub to tylko tak na mnie działa
Przezroczysto żółte kamyczki, twarde dobrze się krusza na pył i są suche
Euforyczny ta Trójka , lub to tylko tak na mnie działa