Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wolałbyś mieć złotą rybkę czy pająka? -03/23
23.03.2024, 21:11
kot_kreskowy Jak mowila mi kiedys, pewna ćpunka o arachnofobii..."to tylko strach, przed nieznanym" ;-)
23.03.2024, 21:28
Przed nieznanym?
Taki chuj, już ja je dobrze znam te kosmate skurwysyny.
Zajebie łopatą
Taki chuj, już ja je dobrze znam te kosmate skurwysyny.
Zajebie łopatą
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.03.2024, 22:23
Pająka miałem w liceum, Ptasznika dokładniej ale że to samczyk to niestety krótki żywot miał, za to syty.
kot_kreskowy rozumiem cię doskonale, pająki dalej lubię ale cała reszta jak skorpiony, czy tym podobne chitynowe skurwysyny a no i zapomniał bym o osach i szerszeniach.
Nie dość że mendy są agresywne, to na te pierwsze jestem uczulony.
kot_kreskowy rozumiem cię doskonale, pająki dalej lubię ale cała reszta jak skorpiony, czy tym podobne chitynowe skurwysyny a no i zapomniał bym o osach i szerszeniach.
Nie dość że mendy są agresywne, to na te pierwsze jestem uczulony.
24.03.2024, 00:08
Jak ropuchy, przypomniałeś mi coś co mi Ciocia ś.p mówiła, wiadomo żeby nastraszyć przed oddalaniem się z jej pola widzenia (chyba miałem wtedy 6-8 lat jakoś tak), że jak pójdę nad wodę i będę patrzył się takiej ropusze w oczy to rzuci urok i sie utopię idac do niej.
Często je widuje tu gdzie obecnie mieszkam, bo tu jeszcze parę ładnych lat temu część należało do pgrow a część to bagna czy też moczary które często występują tam gdzie lasy.
Jakoś z tydzień temu jak po pakę szedłem to jebana wyskoczyła zza cpunomatu, traf chciał że paczkę mi wrzucili na dół, miałem bliskie spotkanie xD
Często je widuje tu gdzie obecnie mieszkam, bo tu jeszcze parę ładnych lat temu część należało do pgrow a część to bagna czy też moczary które często występują tam gdzie lasy.
Jakoś z tydzień temu jak po pakę szedłem to jebana wyskoczyła zza cpunomatu, traf chciał że paczkę mi wrzucili na dół, miałem bliskie spotkanie xD
24.03.2024, 00:34
Ciężki wybór, bo pająków się boję, a trzymanie ryby w akwarium by mi nie sprawiało frajdy, więc chyba wybiorę pająka. Może być nawet włochaty, bo jak się bym w końcu do niego przemógł to bym go zaczął głaskać.
Taka anegdotka: na studiach sobie dorabiałem w ogródku u takiego małżeństwa i jak przycinałem tuje to jeden taki wielki spadł mi na nogę i już miałem drzeć pizdę w niebogłosy, ale właściciel był na dachu, więc nie chciałem sobie robić przypału i na tej jebanej drabinie trzepałem się jak pierdolnięty i musiałem bezdźwięcznie krzyczeć, straszne uczucie ☠️
Taka anegdotka: na studiach sobie dorabiałem w ogródku u takiego małżeństwa i jak przycinałem tuje to jeden taki wielki spadł mi na nogę i już miałem drzeć pizdę w niebogłosy, ale właściciel był na dachu, więc nie chciałem sobie robić przypału i na tej jebanej drabinie trzepałem się jak pierdolnięty i musiałem bezdźwięcznie krzyczeć, straszne uczucie ☠️
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność