Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Wciągaliście kiedyś MDMA Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak, było git | 8 | 50.00% | |
Tak , ale nic nie poczułem | 4 | 25.00% | |
Nie | 4 | 25.00% | |
Razem | 16 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
MDMA - sniff
11.01.2024, 21:53
A ktoś próbował 3-cmc z MDMA w sniffie? Prosiłbym o opinie na temat tego miksu kogoś kto próbował i się może wypowiedzieć. Bo bardzo mnie ciekawi czy może ktoś ma podobne odczucia po tym.
11.01.2024, 23:22
(08.01.2024, 16:18)emati3636 napisał(a): Raz kiedyś pokruszylem tablete i wciągałem nosem nie wiem czemu ale bardziej wystrzeliło pod speed i chuj wie czy ta pixa na mdma była
pewnie z jakas domieszka, w cukierkach akurat to dosc popularna praktyka.
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
12.01.2024, 00:09
MDMA było kupowane u ducha tam samo trójka, więc to MDMA
Ktoś może ocenić mix bądź jak próbował to się wypowiedzieć? Bo naprawdę mnie ciekawi wasza opinia
Ktoś może ocenić mix bądź jak próbował to się wypowiedzieć? Bo naprawdę mnie ciekawi wasza opinia
13.01.2024, 20:43
Marnowanie towaru, mówię to już któryś raz. Oral em'ka a noskiem dojebać 3cm i jest pięknie 🤙
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
31.01.2024, 18:33
Opisze chętnie swoje doświadczenia
Mój pierwszy raz z MDMA to był właśnie sniff, i od razu uprzedzę - tak, to nie jest domyślna ROA dla tego typu substancji. Nie mniej pierwsze zetknięcie z tym cudem w nos zafundowało mi "serotoninowy nokaut". Po tygodniu dociągnąłem tyle samo, i działanie było tylko oparte na stymulacji i wyjebanych gałach. Nie żałuje tego pierwszego sniffa, ale jakbym był bardziej uświadomiony, to normalnie bym to zjadł, bo to było legitne mdma w kryształku. Pozdrawiam
Mój pierwszy raz z MDMA to był właśnie sniff, i od razu uprzedzę - tak, to nie jest domyślna ROA dla tego typu substancji. Nie mniej pierwsze zetknięcie z tym cudem w nos zafundowało mi "serotoninowy nokaut". Po tygodniu dociągnąłem tyle samo, i działanie było tylko oparte na stymulacji i wyjebanych gałach. Nie żałuje tego pierwszego sniffa, ale jakbym był bardziej uświadomiony, to normalnie bym to zjadł, bo to było legitne mdma w kryształku. Pozdrawiam
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
28.03.2024, 11:45
Jakiś czas temu nie wiedziałem, że to oral się bierze. Zajebałem sniff i kompletnie nic nie poczułem, także strata tematu.