Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
22.04.2024, 06:35
To tylko 3cmc hehe
Apvp bym się nie odważył 5g na raz hahaha
1g jeszcze okej ale nie zamierzam.. już nie te lata 😂
Apvp bym się nie odważył 5g na raz hahaha
1g jeszcze okej ale nie zamierzam.. już nie te lata 😂
22.04.2024, 12:38
Terrorist w dużym kamieniu przyjechał do bazy. Szkoda będzie tego kamulca rozłupać
22.04.2024, 19:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.04.2024, 20:11 przez kot_kreskowy.)
horsii
Weź to schowaj przede mną, proszę mi takich gruzów nie pokazywać bo urobilem się od samego patrzenia
Lifeisbrutal
Co to jest piątka klefa...😎
Dla starego wygi jeszcze 🤣
Tak jak powiedział ZmiataZplanszy - lubię na ostro.
Albo grubo, albo wcale
Tu nie chodzi o tolerkę bo przypominam, ze nadal mnie klepie 200mg węża, wiec....?
Nie dość że mam żółte papiery to jeszcze kurwa żółtą koszulkę dostałem
Fakt, dawka była iście heroiczna, ale uwierz mi na słowo, że tata nie takie akcje odpierdalał
A odnośnie pytania, to każda substancja jaką spożywamy korzysta z zasobów organizmu.
Ona nie niesie ze sobą tego co my odczuwamy tylko uruchamia odpowiednie neuroprzekaźniki w mózgu.
To nie Gumisie
"Abra kadabra, to czary i magia
Sekretem jest przepis na gumisiowy sok"
😎
Weź to schowaj przede mną, proszę mi takich gruzów nie pokazywać bo urobilem się od samego patrzenia
Lifeisbrutal
Co to jest piątka klefa...😎
Dla starego wygi jeszcze 🤣
Tak jak powiedział ZmiataZplanszy - lubię na ostro.
Albo grubo, albo wcale
Tu nie chodzi o tolerkę bo przypominam, ze nadal mnie klepie 200mg węża, wiec....?
(19.04.2024, 06:49)Czeslawo napisał(a): Kto tu jest hardkorem ? Straciłeś miano przewodzenia peletonem, kot_kreskowy jedzie w żółtej koszulce,
tak tylko dopytam, a czy dawka nie powinna być min. 10 x mniejsza Panie kot_kreskowy ?
Może jestem jeszcze nie wyspany.
Nie dość że mam żółte papiery to jeszcze kurwa żółtą koszulkę dostałem
(19.04.2024, 09:31)rocky90 napisał(a): Wiadomo że substancje typu 3cmc budują tolerancję w zastraszającym tempie.Biorąc tak heroiczną dawkę jeszcze tej dopaminy/serotoniny coś czuć czy po prostu to działa na zasadzie że zajebałem.Tak tylko pytam bo mnie to zastanawia(sam kiedyś w maratonach brałem bombki i sypalem bez umiaru ale 1g to na pewno nie przekraczało/dawka 😁).Ja już bym wolał sobie przerwę zrobić jak ładować w siebie takie ilości 😁 Mi to żołądek by się po chwili chyba zbuntował i górny albo dolny zawór by puścił raz dwa xd
Fakt, dawka była iście heroiczna, ale uwierz mi na słowo, że tata nie takie akcje odpierdalał
A odnośnie pytania, to każda substancja jaką spożywamy korzysta z zasobów organizmu.
Ona nie niesie ze sobą tego co my odczuwamy tylko uruchamia odpowiednie neuroprzekaźniki w mózgu.
To nie Gumisie
"Abra kadabra, to czary i magia
Sekretem jest przepis na gumisiowy sok"
😎
Metamorfoza
29.04.2024, 17:22
Sorry za jakość telefon zastępczy,więcej napiszę później
3cmc bandit
Zapach ketonowy jakoś bardzo nie odrzuca
Kolo przeźroczysty wpadający w żółty
Efekt : euforyczny , spids tutaj mało jest jak szukasz tego czegoś z pierdolnieciem , to ta 3 nie będzie dla ciebie , jak lubisz euforyczny stan to ideolo
3cmc bandit
Zapach ketonowy jakoś bardzo nie odrzuca
Kolo przeźroczysty wpadający w żółty
Efekt : euforyczny , spids tutaj mało jest jak szukasz tego czegoś z pierdolnieciem , to ta 3 nie będzie dla ciebie , jak lubisz euforyczny stan to ideolo
03.05.2024, 13:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2024, 13:22 przez Lifeisbrutal.)
ZmiataZplanszy Ketonowy zapach? A nie wali ci to takim rozpuszczalnikiem jak wyżej wspomniałem ja czy tam kot?
06.05.2024, 21:48
O kurwa jak to wygląda, wyglądem przypomina mi 4cmc z przed 4 lat które było kurwa idealne
Be objective and honest.
07.05.2024, 12:35
(03.05.2024, 13:22)Lifeisbrutal napisał(a): ZmiataZplanszy Ketonowy zapach? A nie wali ci to takim rozpuszczalnikiem jak wyżej wspomniałem ja czy tam kot?
Moja tez jakoś nie wali jakimś rozpuszczalnikiem nawet w sumie jakiegoś ultra zapachu mocnego nie ma