Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
01.04.2024, 14:42
11.04.2024, 14:14
Napisze ktoś coś więcej na temat cmc PABLO ?
Zależy mi na opinii z której będę w stanie coś wywnioskować?
Zależy mi na opinii z której będę w stanie coś wywnioskować?
15.04.2024, 14:54
Bardzo fajny sort.
Nie klepie jak bandit ale ma fajny wyważony profil działania.
Nie będę pisał 50/50 bo zaraz ktoś tutaj mnie zje hehe
Bardzo fajna trójka..mocno wchodzi na.libido
Zjazd znikomy
Polecam bardzo
Nie klepie jak bandit ale ma fajny wyważony profil działania.
Nie będę pisał 50/50 bo zaraz ktoś tutaj mnie zje hehe
Bardzo fajna trójka..mocno wchodzi na.libido
Zjazd znikomy
Polecam bardzo
16.04.2024, 19:38
Mała recka nagrody, mam nadzieję, że pisze w dobrym wątku, bo zapomniałem czy wybralem Pablo czy Bandita, sorry 🙈
Otóż otrzymałem 3g tego specyfiku, zapach i smak mocno chlorowy, aż mnie cofnęło, bo przez te hexy, czy 4mmc od blacka zapomniałem, że istnieją te domestosowe rzeczy.
Działanie po około dwóch minutach już u mnie, fajna bania na głowie, chęć rozmowy i libido podniesione. Ja zazwyczaj dorzucałem po godzinie, kreski jakieś max 100g (ten chlor mnie odpychał od większych), zatem całkiem spoko.
Otóż otrzymałem 3g tego specyfiku, zapach i smak mocno chlorowy, aż mnie cofnęło, bo przez te hexy, czy 4mmc od blacka zapomniałem, że istnieją te domestosowe rzeczy.
Działanie po około dwóch minutach już u mnie, fajna bania na głowie, chęć rozmowy i libido podniesione. Ja zazwyczaj dorzucałem po godzinie, kreski jakieś max 100g (ten chlor mnie odpychał od większych), zatem całkiem spoko.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.04.2024, 22:35
Dobry jest. Zjazd naprawde niewielki, działa szybko i skutecznie, dorzutki - na które gorąco zaprasza - tez dobrze wchodzą. Mocno podnosi libido.
Brazawy i taki jakby fragmentarycznie miekkawy.
Brazawy i taki jakby fragmentarycznie miekkawy.
Jak narazie najlepsza trójka jaką jadłem wziąłem ją na balety techno myślałem że będzie lipa ale wygrzało mnie w cholerę i znajomych też polecam serdecznie bo dobrze też się po tym tańczy chociaż nie wiem czy to nie wina czwóreczki zrobionej parę godzin wcześniej
I także nosek nie ucierpiał
I także nosek nie ucierpiał