mirakles jak najbardziej na balety się nadaje , ja się dobrze przy niej bawiłem z ziomkiem na imprezie, ale wiadomo jak za dużo zjesz tego to będzie widać że wyjebany w kosmos jesteś 😂
Nie zapewnisz bezpieczeństwa nie będąc zagrożeniem
mirakles Ale to są te dwa same baty bandita tak? Czy coś źle zrozumiałem i robisz porównanie z innym sortem? Zresztą co kolor ma do działania substancji?
Obydwa to bandity poprostu wrzuciłem żeby pokazać że ten sam odczyn może mieć poprostu inny kolor bo wcześniej widziałem że jakaś debata była czy to napewno bandit itd
(12.05.2024, 17:53)mirakles napisał(a): Dla porównania jedno i drugie to bandit troszkę kolorek inny w drugiej samarce
To już nie jest w samych kamykach? Czy wam po prostu na piak się zgniotlo ? Zdjęcia 4cmc też drobne Kryształki zdjęcia 3cmc też drobne. Nie wiem jak był snow to piękne kamyki bez pyłu a teraz jest jakiś towar w pięknych kamieniach?
Niezły odczynik mnie jakoś w nos nie piekło z lekkim zapachem. Działanie spid przewarz ale dopiero po zrównoważonej fazie ełfori i spida niezły materiał nadaje się na balety