Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nep od słonika ?
(05.06.2024, 23:27)Benito napisał(a): Ten nep to taki chuj był, że nie wiem kto to mógł żreć xD kurwa nie dało się do tego podejść
Zapach. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Sperma, nie żartuję, 4 badaczy minimum to jadło, każdy mówił że to ten zapach.
Głos straciła jedna osoba po ok. 200 mg podzielonych na 4 czy cuś takiego. Ja po podobnej ilości puls 150, oddech tak ciężki, ból kości no kurwa
Albo to było to, albo kurwa wszyscy zaraziliśmy się jednym wirusem 😆
No i widać odrazu że wiesz o czym mówisz Sperma/skarpeta, to była półka wyżej niż nep, bardzo aktywne, do dziś każdy miło wspomina
Vapo było niesamowicie smaczne
(06.06.2024, 16:53)horsii napisał(a): kot_kreskowy ja nic o spermie nie pisałem. Nie wiem do czego to porównać, na pewno nie do nasienia, jakaś taka kurewna chemia po prstu, jeszcze tak śmierdzącego dopka nie miałem nigdy, że się niedobrze robi, a uwierz mi przez moje ręce przeszły naprawdę dziwne towary. Poważnie, musiałem pokój wietrzyć bo wyrzuciłem to, a w środku śmierdziało i śmierdziało. Wiem, że ludzie przyrównują zapach a-PiHP do spermy... ale o NEP-ie jeszcze nie słyszałem
Tak był niesamowicie śmierdzący, do dziś smugi na biurku po tym nie do zmycia
07.06.2024, 14:06
Wyobraź sobie że przy vapo zapach nasilał kilkukrotnie Ale i tak każdy chciałby powrotu xd
07.06.2024, 17:30
4-mpd? Wątpię, o ile to jest 4-metylowa pochodna penta, to to nie jest ani troche tak aktywne jak ten wynalazek który tutaj mamy opisywany. Chuj wie co to jest, już się raczej nie dowiemy, nie ma co.
08.06.2024, 14:15
Mglus808 Dobrze by było, na pewno to byłoby lepsze niż zgadywanie
A co do słonia i jego substancji "innych niż deklarowane" to się mi jeszcze przypomniało mityczne TH-PHP... Gdzie TH-PVP które za czasów chińskiej beta-ketonowej bonanzy pojawiło sie na rynku, było kompletnym niewypałem i było praktycznie nieaktywne (podobnie jak wiekszosc bk/amfetamin substancji zawierających taką lub podobną dziwną substytucje na benzenie - przykład: EDMA)
A on jakimś cudem załatwił w sumie nie tak dawno TH-PHP (pomijam że nikt tego nie produkował od lat) czyli coś będące wyzszym homologiem TH-PVP, czyli powinno być jeszcze słabsze niż "praktycznie nieaktywne". A jednak jego TH-PHP klepało i to niesłabo z tego co pamiętam z opinii Tak więc te wszystkie wpisy, o tym że X to wcale nie musiało być X to wcale nie są takie bezpodstawne.
A co do słonia i jego substancji "innych niż deklarowane" to się mi jeszcze przypomniało mityczne TH-PHP... Gdzie TH-PVP które za czasów chińskiej beta-ketonowej bonanzy pojawiło sie na rynku, było kompletnym niewypałem i było praktycznie nieaktywne (podobnie jak wiekszosc bk/amfetamin substancji zawierających taką lub podobną dziwną substytucje na benzenie - przykład: EDMA)
A on jakimś cudem załatwił w sumie nie tak dawno TH-PHP (pomijam że nikt tego nie produkował od lat) czyli coś będące wyzszym homologiem TH-PVP, czyli powinno być jeszcze słabsze niż "praktycznie nieaktywne". A jednak jego TH-PHP klepało i to niesłabo z tego co pamiętam z opinii Tak więc te wszystkie wpisy, o tym że X to wcale nie musiało być X to wcale nie są takie bezpodstawne.