Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
19.06.2024, 11:21
Chciałbym tylko przestrzec przed jednym kolegą z forum znanym powszechnie jako diabełek... Diabeuu666
Prywatnie zostałem oszukany na jakąś tam kwotę, ale chuj z tym bardziej chodzi o zdrowiem bo bez benzo może być taki skręt, że kurwa dziękuję ziomeczku. Chuj Ci w pizdę śmieciu.
Prywatnie zostałem oszukany na jakąś tam kwotę, ale chuj z tym bardziej chodzi o zdrowiem bo bez benzo może być taki skręt, że kurwa dziękuję ziomeczku. Chuj Ci w pizdę śmieciu.
19.06.2024, 11:26
politoksykoman94 Nie jesteś sam. Ja tam oszukany nie zostałem. Ale ktoś ostatnio mi pisał, że on tak. Także bierzcie tylko benzo z zaufanego źródła czyli vendorów.
19.06.2024, 11:54
Lifeisbrutal ale aktualnie nikt w odwrocie nie ma oprócz ducha, który benzo nie wysyła na paczkomaty a nie mogę sobie pozwolić na wysyłkę pod swój adres. Ponoć RcBlack ma w tym tygodniu mieć jakieś klony to może do tego czasu jakoś to będzie... No nic nauczka jest, trzeba wyciągnąć wnioski.
19.06.2024, 11:54
Tak skurw****** jest bezczelnym wyjebkowiczem i powinien stąd wypierdalać. Mnie wyjebał, i zablokował wysyłanie do niego privów na forum.
Diabeuu666 - jesteś zwykłą kurwą
19.06.2024, 12:19
politoksykoman94 A dlaczego duch nie wysyła benzo na paczkomaty? Pytam bo wtajemniczony nie jestem. No lipa, że wyszło tak z strony diabełka..no czasu już nie cofnięcie politoksykoman94 DannyDeVito nic tylko współczuć wyjebanego hajsu w błoto. No, ale skąd mogliście wiedzieć..
19.06.2024, 13:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2024, 13:16 przez kot_kreskowy.)
Lifeisbrutal
Nic tu nie pisać na temat Duszka.
Wyjazd z tym na PW.
Nie po to jest to skitrane zeby publicznie o tym biadolić
Nic tu nie pisać na temat Duszka.
Wyjazd z tym na PW.
Nie po to jest to skitrane zeby publicznie o tym biadolić
19.06.2024, 13:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2024, 13:26 przez politoksykoman94.)
"To ci paczke rolek wrzucę gratis" cytat z session.
No kurwa to jest tak perfidne i dwulicowe.
Nikt z nas nie jest święty ale kurwa chciałbym wierzyć w to, że większość ludzi ma kompas moralny, i jednak chce podejmować dobre decyzje i mieć czyste serce.
Diabeuu666 wiesz co powiem Ci, że mi Cię żal człowieku i życzę Ci żebyś kiedyś wyszedł z tego jebanego piekła, zreflektował się trochę i dał od siebie dobra a nie chujozy.
DannyDeVito cóż bracie siano sianem, można stracić i się odrobi. Ale zaufanie to co innego. Piona mordo głowa do góry i jak to się mówi PKU. Obyśmy bardziej ostrożnie podchodzili do ludzi bo nigdy nie wiesz.
No kurwa to jest tak perfidne i dwulicowe.
Nikt z nas nie jest święty ale kurwa chciałbym wierzyć w to, że większość ludzi ma kompas moralny, i jednak chce podejmować dobre decyzje i mieć czyste serce.
DannyDeVito cóż bracie siano sianem, można stracić i się odrobi. Ale zaufanie to co innego. Piona mordo głowa do góry i jak to się mówi PKU. Obyśmy bardziej ostrożnie podchodzili do ludzi bo nigdy nie wiesz.