Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
19.06.2024, 16:26
To byłoby coś pokoju: "szacunek i uczciwość jest kwestią fundamentalną, więc w ramach przypomnienia o tych, jakże podstawowych kwestiach jak również z szacunku do innych uczciwych konsumentów i forumowiczów niechaj winny poniesie karę". Czy coś w ten deseń. Ale oczywiście nie bierz tego dosłownie xd
19.06.2024, 16:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2024, 16:44 przez Diabeuu666.)
Pojebało was grubo. Aż szkoda mi się wypowiadać kurwa. Koleś dostał wysylke. Niech pokaże że poszło!!!!!
A nie pierdoli że nie.. z kogo debila chcr zrobić????!!!!!
Łykaj jak pelikan. Wyjebane mam w gadki gimbazy. Człowiek chce pomóc to jeszcze kota ogonem obrócą!!!
A nie pierdoli że nie.. z kogo debila chcr zrobić????!!!!!
(19.06.2024, 16:32)Szaryno123 napisał(a): Dobrze że nie kupiłem sam osobiście mi proponowałesDiabeuu666
Łykaj jak pelikan. Wyjebane mam w gadki gimbazy. Człowiek chce pomóc to jeszcze kota ogonem obrócą!!!
19.06.2024, 16:54
To niezła stroje obrony wziąłeś xd jak byś nie miał nic na sumieniu to ss i szybko byś rozkminiaczy załatwił , nie mój cyrk ale jednak xD uczestniczę w tym forum i zwale mam z takich ludzi ze na swoim nicku takie akcje kręcą
19.06.2024, 17:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2024, 17:04 przez Diabeuu666.)
Skoro mówią że wała zrobiłem to niech pokażą że nic nie zostało wysłane!!!
Kurwa nie będę się ścierał jprdl
Deb***** powinienem ci kurwa roz***** facjatę za takie wpisy. Wysłałem ci Palo to co chciałeś a ty zakładasz taki temat???!! Co za pała!!!!
Kurwa nie będę się ścierał jprdl
Deb***** powinienem ci kurwa roz***** facjatę za takie wpisy. Wysłałem ci Palo to co chciałeś a ty zakładasz taki temat???!! Co za pała!!!!
Rozwiazanei jest tylko jedno, jak dowody sa i jest to prawda....Panu diobelkowi juz za uczestnictwo w tym zacnym forummo...mowimy alwiderzejn...nie bedziemy tesknic w ogole, a bedzie imprezka zrobiona...w ramach akcji ekologicznej spzratamy ziemie ;-D
Ludziska, ktoz robi ynteresy z tym...tzreba byc kretynem, aby z nim wchodzic w dile...z nim "to nawet muchy w kiblu, nie da sie ubic" ani kupy...cytuajac klasyka...
Ludziska, ktoz robi ynteresy z tym...tzreba byc kretynem, aby z nim wchodzic w dile...z nim "to nawet muchy w kiblu, nie da sie ubic" ani kupy...cytuajac klasyka...
19.06.2024, 17:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2024, 17:50 przez kot_kreskowy.)