Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
(19.06.2024, 17:00)Diabeuu666 napisał(a): Skoro mówią że wała zrobiłem to niech pokażą że nic nie zostało wysłane!!!
Kurwa nie będę się ścierał jprdl
Debilu powinienem ci kurwa rozjebac facjatę za takie wpisy. Wysłałem ci Palo to co chciałeś a ty zakładasz taki temat???!! Co za pała!!!!
I to jest ten Twój szacunek o którym pisałeś niedawno ? Po raz kolejny pokazujesz się z jak najgorszej strony. Ludzie powinni zacząć zgłaszać Twoje przekleństwa i powinieneś na rok dostać akceptację postów - to Raz.
Dwa - jak on ma pokazać, że nic nie dostał ? Co ma zrobić zdjęcie pustego biurka ?
Ty powinieneś mieć potwierdzenie nadania.
Po raz miliardowy udowadniasz jak bardzo jesteś odklejony od świata rzeczywistego.
(19.06.2024, 17:19)LOBO napisał(a): Rozwiazanei jest tylko jedno, jak dowody sa i jest to prawda....Panu diobelkowi juz za uczestnictwo w tym zacnym forummo...mowimy alwiderzejn...nie bedziemy tesknic w ogole, a bedzie imprezka zrobiona...w ramach akcji ekologicznej spzratamy ziemie ;-DDokładnie xD ja bym typowi nie powierzył chomika a co dopiero pieniądze na które pracuje. Nawet 30zl by mi było szkoda, bo na 30zl muszę Ciężko pracować.
Ludziska, ktoz robi ynteresy z tym...tzreba byc kretynem, aby z nim wchodzic w dile...z nim "to nawet muchy w kiblu, nie da sie ubic" ani kupy...cytuajac klasyka...
19.06.2024, 17:58
Ty jesteś Łukasz1985 ale raczej 2005 max
Skoro wysłane to mają w apce InPost wszystko.
Ja jestem oskarżany a wiem że wysłałem i nie będę nic udowadniał bo wiem swoje.... Cwaniaczku
Ja jestem oskarżany a wiem że wysłałem i nie będę nic udowadniał bo wiem swoje.... Cwaniaczku
19.06.2024, 18:17
Mają Tutaj gula ludzie ale mam to w dupie. RC Black to samo. Pisze mi o zasadach i honorze.... Śmiech kurwa na sali
19.06.2024, 19:16
(19.06.2024, 17:58)Diabeuu666 napisał(a): Ty jesteś Łukasz1985 ale raczej 2005 max
No ale to nie masz potwierdzę ja nadania paczki ? Ja mam jak mojej wysyłałem.
@"Twilight Sparkle" nie bierz typa na poważnie.
19.06.2024, 19:20
A chuj mnie obchodzą Twoje jakieś potwierdzenia 🤦 jeśli ktoś mi coś zarzuca to czekam na dowody. Proste.
Ogarnij się chłoptasiu
Ogarnij się chłoptasiu
19.06.2024, 20:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2024, 20:55 przez politoksykoman94.)
(19.06.2024, 19:20)Diabeuu666 napisał(a): A chuj mnie obchodzą Twoje jakieś potwierdzenia 🤦 jeśli ktoś mi coś zarzuca to czekam na dowody. Proste.Typie poprosiłeś mnie o kod, to Ci go podałem. Paczka została nadana. Z uśmiechem na twarzy jadę na atak klonów a tam nic. Kurwa jak Ci pisałem wczoraj, że jestem pusty i potrzebuje benzo to mogłeś chociaż kurwa 5 tabletek wrzucić żeby mną nie potelepało. Jakby to chodziło kurwa jebane mdphp żebyś mógł sobie zryć łeb jeszcze bardziej (o ile to w ogóle możliwe), ale nie o benzo. I przez to vendor z marketu który mi może i goni klony w chuj drogo już mi tego nie wyślę do piątku więc kurwa dzięki koleś.
Na poważnie to ciebie nawet rodzice nie chcieli zrobić dlatego taki nie poważny z Ciebie gość teraz który pisze nie poważne rzeczy....
Ogarnij się chłoptasiu
Poprawka: to Ty sam powiedziałeś, że masz klony w dobrej cenie więc..