Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
27.01.2024, 23:30
moim zdaniem shizy to są najgorsze pierwszego dnia cpania tego specyfiku.. po 2 dniach dopiero normalnie mozna przyjebac i wyjsc do ludzii i nie bac sie ....
ja juz to ogarniam kupe lat...
25.02.2024, 19:08
(14.12.2023, 07:13)KiszczaK napisał(a): Alfa pihp fajny stymulant tylko po kilku dniach na alfie to występowały dziwne Stany,, czyli jakieś shizy, pparanloje a na zwalę to już w ogóle chciało się umrzeć xD
Oczywiście ale po którym stimie ktory noradrenalinę tyra mocno jak każdy jak jedziesz bez spania nie masz schizów? No nie ma takiego, i nie jest to tylko alfa a każdy taki
16.04.2024, 01:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.04.2024, 01:27 przez qazplm1233.)
(27.01.2024, 23:30)Bam napisał(a): moim zdaniem shizy to są najgorsze pierwszego dnia cpania tego specyfiku.. po 2 dniach dopiero normalnie mozna przyjebac i wyjsc do ludzii i nie bac sie ....
no bam dobrze bam piszesz , kazda alfa jest do ogarniecia ( no moze nie kazda ) , to nie jest raczej do przyjebania o tak one day i koniec tylko do ciagow i najpierw wlasne sie ogarnia 1-3dnidni i normalnie jak Bam pisze uboki znikaja to jest ciezkie ale sie da , ale to wlasnie wtedy sie czerpie korzysci i radosc z alfy ,zalatwia sprawy , usmiech na twarzy , to cos w oczach , ze plec przeciwn ze az obejrzy , a nawet nikt sie nie poczai
16.04.2024, 05:30
Tak jest właśnie.
Trzeba przetrwać te dwa dni około. Może trzy. Wtedy organizm wchodzi na inny lvl i nawet jak się dopala alfę czy sniff to nie widać już po człowieku różnicy a schizy itp to naprawdę spadają do poziomu minimum.
Trzeba przetrwać te dwa dni około. Może trzy. Wtedy organizm wchodzi na inny lvl i nawet jak się dopala alfę czy sniff to nie widać już po człowieku różnicy a schizy itp to naprawdę spadają do poziomu minimum.
16.04.2024, 14:27
No dokladnie , a nie jak moi znajomki niektorzy jeden przyjebal to cala noc pod lozkiem i wszystkimi koldrami sie zakryl %-)
i mi kurwa never nigdy wiecej co najlepsze to jest wlasnie ze znajomi koledzy to sie boja itd a laski u mmie w kregu jak np sprobowaly to sie zakochaly i ogar
a z kolegow to krwa nikt nie chce %-) A jak spruboja to mowia nigdy wiecej %)
i mi kurwa never nigdy wiecej co najlepsze to jest wlasnie ze znajomi koledzy to sie boja itd a laski u mmie w kregu jak np sprobowaly to sie zakochaly i ogar
a z kolegow to krwa nikt nie chce %-) A jak spruboja to mowia nigdy wiecej %)
(12.08.2023, 22:19)wwojtuss napisał(a): @"olancucki" radze zainwestowac 100pln w wage z dokladnoscia do 0.001g i odpuscic sobie dwoch gramow a-phip na rzecz zwiekszenia bhp, te chinskie wagi maja margines bledu 50mg xD
Oj Kolego, chyba troche przesadziles. Zobacz sobie na tej wadze za 100zl jaki jest margines bledu i dokladnosc to uznacz ze to 3cie miejsce po przecinku nawet jest zbedne. Minimalna cena wagi miligramowej dobrej ale bez certyfikatu to ok. 800zl-1800zl. Za 180zl to ja kupilem dobra wage gramowa do 2 miejsc po przecinki z dokladnoscia do 0,05g. Nie wprowadzajmy ludzi w vlad, bo wg. takiej wagi z chin (bo za 100zl nigdzie nie dostaniesz do 3ch po przecinku) sobie dobra Alfe zapoda i sie wykreci. Dobra waga miligramowa musi kosztowac ok. 1000zl i to dolna granica. Nie patrzcie ile ma miejsc po przecinku, bo maja i 4 po przecinku, ale jakie sa parametry tej wagi i czy jest certyfikowana. Peace out, Yo ✌
(14.12.2023, 10:33)dzwudziesty napisał(a): Lifeisbrutal Zauwaz, że ich wpisy wyglądają tak samo
Bo to 5ty dzien na Alfie. Schizy zaczely wjezdzac 🤣
21.04.2024, 00:47
alfa-pihp wgl jest nie fajna. ciagle grzalem bo szukalem tego czegos, nie wiem czego i nie moglem sie jakos porzadnie ujebac. ale dzialac dziala bo po ktorejs tam dobie grzania bez snu normalnie zapomnialem kurwa jak sie vapuje i bylem taki wkurwiony na siebie masakra
prostuj się kurwo
26.06.2024, 01:15
Nie liczył bym w najbliższym czasie na a-pihp, bo tego zwyczajnie chwilowo nikt nie produkuję, bo jak na cebuli nie ma to w zachodniej części EU też nie będzie.
Na tą chwilę apihp mają ci co przed banem restock zrobili, albo robi na nielegalu w Holandii bo wszystko niezbedne jest.
Na wschodzie, tam gdzie się po kaskach biją generalnie jest cała gama alf xD łącznie z kolorowymi, no i Apvp też mają które moim zdaniem jest o wiele lepsza od pihpa
Na tą chwilę apihp mają ci co przed banem restock zrobili, albo robi na nielegalu w Holandii bo wszystko niezbedne jest.
Na wschodzie, tam gdzie się po kaskach biją generalnie jest cała gama alf xD łącznie z kolorowymi, no i Apvp też mają które moim zdaniem jest o wiele lepsza od pihpa
26.06.2024, 07:29
No jasne, że apvp jest lepsze od aiphp tutaj nie wgl dyskusji. Ale też brakuje mi APHP. Ostatni sort jaki próbowałem Aphp to było za legala jeszcze i walił octem. Normalnie jakby ktoś to polał nim.
Ale kopało to też ogień. Działało bardziej euforycznie niż apvp, kop myślę że bardzo zbliżony albo taki sam, długość działania też podobna ale schizy były gorsze, oj tak 😁
Ale kopało to też ogień. Działało bardziej euforycznie niż apvp, kop myślę że bardzo zbliżony albo taki sam, długość działania też podobna ale schizy były gorsze, oj tak 😁