Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
UWAGA OSZUST
28.06.2024, 09:31
Szczyt Chamstwa i Debilizmu no kurwa pod Kota się podszywać pojebało się w dupie nie wiem na jakim głodzie trzeba być żeby pod nr 1 na forum gościa się podszywać ehh niech karma kurwę dopadnie
28.06.2024, 10:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2024, 10:33 przez kot_kreskowy.)
Luj Ogłuszacz
Dzięki za miłe słowa, natomiast ja się jeszcze uczę ☺️
Nie ma też znaczenia pod kogo ta szmata się podszywa, nikt nie powinien doświadczać takich przykrości.
To jest przegięcie chuja a kurwę powinniśmy wytropić i wypierdolić stąd na zbity ryj.
A karma go dopadnie prędzej czy później.
Dzięki za miłe słowa, natomiast ja się jeszcze uczę ☺️
Nie ma też znaczenia pod kogo ta szmata się podszywa, nikt nie powinien doświadczać takich przykrości.
To jest przegięcie chuja a kurwę powinniśmy wytropić i wypierdolić stąd na zbity ryj.
A karma go dopadnie prędzej czy później.
28.06.2024, 10:47
a znasz może dokładną treść emaili? coś czuję że to możliwe rozpoznać który to gagatek na podstawie pisma... z jajabuzą czy sebkiem c84s to działało kot_kreskowy
28.06.2024, 12:45
kot_kreskowy Ten co się podszywa aby...dostać sample "na KOTA", to musi być nieudomowiony zwierzak ze wścieklizną.
Precz z takim praktykami," nie wycierać sobie gęby " kot_kreskowy.
Mam jenak Kocie do Ciebie jednen zarzut, jak morzesz pozwolić na to, będąc tak znanym Kotem, aby myszy harcowały ?
Zdrówka !
Precz z takim praktykami," nie wycierać sobie gęby " kot_kreskowy.
Mam jenak Kocie do Ciebie jednen zarzut, jak morzesz pozwolić na to, będąc tak znanym Kotem, aby myszy harcowały ?
Zdrówka !
28.06.2024, 16:44
horsii
Na razie nic nie wiem odnośnie treści. Czekam.
😎
Na razie nic nie wiem odnośnie treści. Czekam.
(28.06.2024, 11:06)wiadomix napisał(a): Z kim masz największą kosę na forum kot_kreskowy ?
😎