Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
27.06.2024, 22:13
(27.06.2024, 20:03)Szatan69 napisał(a): U mnie szczury na pierwszy rzut chcą 0.65g bombkę walić xD nic im nie będzie?
Szatanie drogi..beda Ci egzorcyzmy fumfle po takiej ilosci robic...falusami przed oczami sterczacymi ;-) nie idz tą drogą jak mowil Olek Kwach LSD post komuch...walnijta se po 200mg i zobaczcie coz sie dzieje z Wami...czy nie kutacie se nozyc niczym pieski napalone
29.06.2024, 14:19
3 - CMC Bandit
Miałem okazję testować jednego z trzech sortów tej strójki od Escobar.
Trójka bardzo wydajna jeśli chodzi o tą grupę substancji. Jeśli chodzi o zapach to delikatnie klefedronowy, nie śmierdzi ani nic z tych rzeczy. Ból przy aplikacji? To już raczej kwestia indywidualna przy większych dawkach jakieś tam łezki szczecią się pojawiły.
200mg i było pięknie, czas działania godzina później trzeba dorzucić ale nie dorzucalym więcej niż 200mg bo może zalać mózg serotoniną. XD
Z racji, że Lajfik lubi euforyczne bomby to poleciał tak z 300 do max 400mg.
Wtedy poznałem co to plusz i miłość do świata. Rozlało i rozłożyło mnie totalnie na łopatki.
Ale to kwestia dawki tak jak pisze.
Do 200mg jest całkiem orzeźwiająca faza idzie coś porobić, pojawia się kreatywność itp.
Jeszcze raz dziękuję za nagrodę Escobar 😎
Miałem okazję testować jednego z trzech sortów tej strójki od Escobar.
Trójka bardzo wydajna jeśli chodzi o tą grupę substancji. Jeśli chodzi o zapach to delikatnie klefedronowy, nie śmierdzi ani nic z tych rzeczy. Ból przy aplikacji? To już raczej kwestia indywidualna przy większych dawkach jakieś tam łezki szczecią się pojawiły.
200mg i było pięknie, czas działania godzina później trzeba dorzucić ale nie dorzucalym więcej niż 200mg bo może zalać mózg serotoniną. XD
Z racji, że Lajfik lubi euforyczne bomby to poleciał tak z 300 do max 400mg.
Wtedy poznałem co to plusz i miłość do świata. Rozlało i rozłożyło mnie totalnie na łopatki.
Ale to kwestia dawki tak jak pisze.
Do 200mg jest całkiem orzeźwiająca faza idzie coś porobić, pojawia się kreatywność itp.
Jeszcze raz dziękuję za nagrodę Escobar 😎
29.06.2024, 14:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2024, 14:51 przez kot_kreskowy.)
Lifeisbrutal
Wszystko ładnie, tylko dwie kwestie mi tu nie pasują;
#1 gdzie foto?
#2 skąd ty tam wziąłeś serotoninę? I to w wersji zalewającej?
To nie czwórka żeby serotoniną zalewało.
To dopamina tak działa.
Również euforia tylko dopaminowa.
Ale nie przejmuj się, ja też swego czasu miałem problem z określaniem swoich odczuć
Jakiego koloru miałeś ten metaklefedron?
Wszystko ładnie, tylko dwie kwestie mi tu nie pasują;
#1 gdzie foto?
#2 skąd ty tam wziąłeś serotoninę? I to w wersji zalewającej?
To nie czwórka żeby serotoniną zalewało.
To dopamina tak działa.
Również euforia tylko dopaminowa.
Ale nie przejmuj się, ja też swego czasu miałem problem z określaniem swoich odczuć
Jakiego koloru miałeś ten metaklefedron?
Metamorfoza
29.06.2024, 14:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2024, 14:55 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy Zdejęcie jest kilka postów w wstecz. A co do serotoniny no to może przesadziłem. Ale nie wiem jak określić stan taki rozleniwia, momentami ciężko było ogarnąć fazę przy dużych dawkach. No to rozleniwienie bardziej. Kolor biały. Słuszna uwaga kocie
29.06.2024, 15:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2024, 15:34 przez kot_kreskowy.)
Lifeisbrutal
Normalnie dopamina jest bardzo żywa w odczuciu, jest taka "orzeźwiajaca faza"- jak właśnie sam wspomniałeś.
Ale gdy przedobrzysz, tak jak z tą bombą, to właśnie pojawia się taki nieogar i rozlew jak miałeś , kładzie do łóżka i jebać sie tylko chce
Gdyby to była serotonina to rozlewałoby od samego początku. Tylko ten rozlew serotoniny to zupełnie co innego niż dopaminy.
Sero czuć mocno w 4mmc 4cmc mdma
I jeszcze jedno, rozlewanie i plusz ciała to normalne odczucia działania serotoniny, a rozlew przy dopaminie to efekt uwolnienia jej zbyt dużej ilości na raz - nieogar.
Normalnie dopamina jest bardzo żywa w odczuciu, jest taka "orzeźwiajaca faza"- jak właśnie sam wspomniałeś.
Ale gdy przedobrzysz, tak jak z tą bombą, to właśnie pojawia się taki nieogar i rozlew jak miałeś , kładzie do łóżka i jebać sie tylko chce
Gdyby to była serotonina to rozlewałoby od samego początku. Tylko ten rozlew serotoniny to zupełnie co innego niż dopaminy.
Sero czuć mocno w 4mmc 4cmc mdma
I jeszcze jedno, rozlewanie i plusz ciała to normalne odczucia działania serotoniny, a rozlew przy dopaminie to efekt uwolnienia jej zbyt dużej ilości na raz - nieogar.
Metamorfoza
04.07.2024, 13:53
Ma ktoś aktualne zdjęcia? Chce zamówić większa ilość i nie ukrywam że potrzebuje jak najbardziej czyste, bo ja to mogę i zjeść nawet brązowe