Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
18.04.2024, 09:54
horsii
Zobaczymy, ja jednak wyczekuję na niego, cena może być konkretna, starzy stimiarze co mieli okazję się nim raczyć, to są w stanie zapłacić dużo, może być u vendorów z dopiskiem - produkt kolekcjonerski, premium (bez skojarzeń ).
Na co czekasz ? Jakieś psychodelki, delirianty co były zbanowane ?
Zobaczymy, ja jednak wyczekuję na niego, cena może być konkretna, starzy stimiarze co mieli okazję się nim raczyć, to są w stanie zapłacić dużo, może być u vendorów z dopiskiem - produkt kolekcjonerski, premium (bez skojarzeń ).
Na co czekasz ? Jakieś psychodelki, delirianty co były zbanowane ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
horsii
Brałem kiedyś, ale jak coś minie nie uwiódł.
Jak dla mie alternatywnie to klonzapam, czy Lorazepam, czasem Midas i jest good.
Testowałem na początku roku fenobarbital (Luminal ), człowiek 2 dni chodzi uwalony,
barbi to miażdzą system, nie mam ochoty ponownie na testy tego szitu.
Brałem kiedyś, ale jak coś minie nie uwiódł.
Jak dla mie alternatywnie to klonzapam, czy Lorazepam, czasem Midas i jest good.
Testowałem na początku roku fenobarbital (Luminal ), człowiek 2 dni chodzi uwalony,
barbi to miażdzą system, nie mam ochoty ponownie na testy tego szitu.
18.04.2024, 10:22
Każdy by chciał powrotu czego innego, Akurat Koniu ma gorzej bo jego materiału zwyczajnie nigdzie nie ma.
A co do Hexa, Cebulka i trzeba szukać jak jest parcie, ale uwierzcie mi - cena jaką przyjdzie wam zapłacić prawdopodobnie odbierze wam całą radość, ja wywiozłem to co zostało bo bym jeszcze bardziej marudził.
Poczekam aż zapomnę ile to kosztowało
A co do Hexa, Cebulka i trzeba szukać jak jest parcie, ale uwierzcie mi - cena jaką przyjdzie wam zapłacić prawdopodobnie odbierze wam całą radość, ja wywiozłem to co zostało bo bym jeszcze bardziej marudził.
Poczekam aż zapomnę ile to kosztowało
24.04.2024, 22:17
kiedys ile to hejtu na Henryka bylo i nieprzyjemnosci w strone jego. niech wraca kurwa jak najszybciej
prostuj się kurwo
14.05.2024, 06:37
Koles na TG miał hexen w igłac za 220zł gram
wiec ze legit i wiem ze to nbył Hexen prawdziwy bo tez sporo go zjadlem kiedys.
Ale typa zawineli niestety, mial tez amfe na bmk, crack
wiec ze legit i wiem ze to nbył Hexen prawdziwy bo tez sporo go zjadlem kiedys.
Ale typa zawineli niestety, mial tez amfe na bmk, crack
Niech ktoś w końcu da namiary na hexen, może być to Ziemia Ognista, może być Wyspa Wielkanocna, może być Rów Mariański.
Dostaje namiar od kogoś, to od razu wyruszam w podróż z National Geographic People,
zamiast Amazonke po raz 1598 pokazywać, to taką wyprawę by się oglądało, to było by coś nowego !
Dostaje namiar od kogoś, to od razu wyruszam w podróż z National Geographic People,
zamiast Amazonke po raz 1598 pokazywać, to taką wyprawę by się oglądało, to było by coś nowego !
12.07.2024, 07:59
Różnie mówią. Ja bardzo dobrze wspominam igły. Klepało to znakomicie ale pamiętam też w grudach ale jak się rozkruszyło to też można było dostrzec takie malutkie, mieniące się w świetle jakby igiełki.
To wejscie po sniffie 100mg było nieziemskie. Nie wiem czy któreś RC miało lepsze ? Hmmm może tylko jakaś naprawdę udana apvp przy 150-200mg sniffem. Ale to i tak był inny stan. I ten rush się różnił.
RUSH w Hexenie był jedyny w swoim rodzaju, nie do podrobienia 🤘🏻
To wejscie po sniffie 100mg było nieziemskie. Nie wiem czy któreś RC miało lepsze ? Hmmm może tylko jakaś naprawdę udana apvp przy 150-200mg sniffem. Ale to i tak był inny stan. I ten rush się różnił.
RUSH w Hexenie był jedyny w swoim rodzaju, nie do podrobienia 🤘🏻