Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zostałeś kiedyś pokąsany/użądlony przez osy/pszczoły/szerszenie? 11/07/24
11.07.2024, 16:39
Ogólnie uważam że jak ich nie prowokujesz nie wyganiasz to nie są agresywne - może Procz szerszeni to trzeba brać klapka bo to nieobliczalne
11.07.2024, 16:48
Zdazylo sie, akurat jak osa mnie uwalila to byly czasy jak mialem przy sobie pena wiec odratowalem sie xD w przeciwnym razie jakby mnie dwie ujebaly - Smierc
11.07.2024, 17:00
taa, jak bylem maly 102 lata temu...to nie zauwazylem i napilem sie oranzady w szkalnce z osą i mnie upindolila w warge...takze taa, do dzis nie potrzebuje botoksu...
11.07.2024, 17:16
Oczywiście, że tak tylko ja nie jestem uczulony to rybka ale moja siorka cioteczna od razu puchnie .
Dodatkowo byłem dziabniety przez skorpiona i węża
Ptasznik wyczesał włoski na mnie i pyton zawinął mi się na szyi.
Dodatkowo byłem dziabniety przez skorpiona i węża
Ptasznik wyczesał włoski na mnie i pyton zawinął mi się na szyi.
11.07.2024, 20:34
Kilka dni temu trzasnąłem drzwiami od domku i nie zauważyłem, że wyjebał za mną wykurwiony rój os, który zadomowił się na stryszku. I chuj wie kiedy...
Widziałem, że kręcą się koło domku a że mieszkam na łonie natury, w sąsiedztwie lasu i łąki to nie przywiązywałem aż tak do tego uwagi.
To że ten rój wyleciał za mną, zorientowałem się dopiero jak dostałem pierwszego strzała w szyję, potem poszły ręce a jak zacząłem te kurwy odganiać czapką z daszkiem to jeszcze w cymbał zaliczyłem
To kurwy jebane Kota dopadły...
Razem 6 strzałów.
Było to moje pierwsze spotkanie z użądleniem.
Widziałem, że kręcą się koło domku a że mieszkam na łonie natury, w sąsiedztwie lasu i łąki to nie przywiązywałem aż tak do tego uwagi.
To że ten rój wyleciał za mną, zorientowałem się dopiero jak dostałem pierwszego strzała w szyję, potem poszły ręce a jak zacząłem te kurwy odganiać czapką z daszkiem to jeszcze w cymbał zaliczyłem
To kurwy jebane Kota dopadły...
Razem 6 strzałów.
Było to moje pierwsze spotkanie z użądleniem.
Metamorfoza