Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
12.07.2024, 21:13
Siemanko
Mój chłop zrobił Nasze pierwsze zamówienie u tego v. Na warsztat wzięliśmy 10g 3cmc ice, oraz poprosiliśmy o gratisik 4mmc oraz bandita. Od razu wszystko opłaciliśmy więc teraz tylko czekać.
Będę informowała o postępie
Mój chłop zrobił Nasze pierwsze zamówienie u tego v. Na warsztat wzięliśmy 10g 3cmc ice, oraz poprosiliśmy o gratisik 4mmc oraz bandita. Od razu wszystko opłaciliśmy więc teraz tylko czekać.
Będę informowała o postępie
13.07.2024, 04:47
U mnie również zamówionko dotarło, ekspresowa przesylka, konkretne bhp. Nic tylko pobierać
13.07.2024, 12:33
Odebrałem paczke 4mmc i 3cmc bandit. Obsługa oraz ceny rewelacyjne polecam vendora
13.07.2024, 20:12
Witamy
3cmc ICE jest juz dostepne, zapraszamy
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
coca cola JEST
To jest wszystko co w tym momencie mamy na stanie oraz mozemy mieć na stanie. Jeżeli czegoś tu nie widzisz to nie pytaj czy jest bo jakby było to bym napisał że jest. Na pytania typu "kiedy bedzie" nie jestem w stanie odpowiedzieć, nie wiadomo.
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
coca cola JEST
To jest wszystko co w tym momencie mamy na stanie oraz mozemy mieć na stanie. Jeżeli czegoś tu nie widzisz to nie pytaj czy jest bo jakby było to bym napisał że jest. Na pytania typu "kiedy bedzie" nie jestem w stanie odpowiedzieć, nie wiadomo.
14.07.2024, 17:48
Zamawiałem wiele razy i zawsze wszystko na najwyższym poziomie. W razie czego idzie się zawsze dogadać z Escobarem.
14.07.2024, 18:26
Witamy
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
coca cola JEST
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
coca cola JEST
15.07.2024, 10:07
Witamy
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
coca cola JEST
Pytaj o hurt, zrobimy dobra cene, napisz po ile kupujesz, postaramy sie dac lepsza mozliwa cene.
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
coca cola JEST
Pytaj o hurt, zrobimy dobra cene, napisz po ile kupujesz, postaramy sie dac lepsza mozliwa cene.