Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
13.07.2024, 06:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2024, 06:33 przez kot_kreskowy.)
JokerRC
Nie kurwa, tęczowy...
Ludzie, przewinąć dwie strony to na prawdę nie jest duży wysiłek dla mózgu.
Specjalnie zebrałem wszystkie fotografie obecnych sortów Bandita oraz podałem na tacy informację co zrobić by dostać konkretnie wybrany sort, więc korzystajcie z tego.
Nawet Maniek wam tego posta pod pysk podsuwał.
Niektórym to naprawdę potrzeba banana obrać 🤦
Bez mamusi ani rusz...
Nie kurwa, tęczowy...
Ludzie, przewinąć dwie strony to na prawdę nie jest duży wysiłek dla mózgu.
Specjalnie zebrałem wszystkie fotografie obecnych sortów Bandita oraz podałem na tacy informację co zrobić by dostać konkretnie wybrany sort, więc korzystajcie z tego.
Nawet Maniek wam tego posta pod pysk podsuwał.
Niektórym to naprawdę potrzeba banana obrać 🤦
Bez mamusi ani rusz...
(05.07.2024, 04:52)kot_kreskowy napisał(a): Proszę bardzo
Obecnie są trzy sorty 3CMC BANDIT.
Dwa tygodnie temu miałem #3 i uważam że to jedna z najlepszych trójek, TOP!
Dopaminowy rozpierdalator.
Pierdolony demon sexu.
Dostałem go w nagrodzie i tak mi zasmakował, że złożyłem na niego normalne zamówienie.
UWAGA PROTIP
Jeśli chcesz dostać konkrenie wybrany przez siebie sort, sugeruję przy zamówieniu załączyć bezpośredni link do opini, która zawiera zdjęcie danego sortu😎
Metamorfoza
15.07.2024, 12:28
kot_kreskowy dzięki, dlatego dobrze że tu jesteś 😀 nadzorca kierownik 😉
Kici kici meow meow kotek miałczy jedna krecha nie wystarczy 😜
Kici kici meow meow kotek miałczy jedna krecha nie wystarczy 😜
16.07.2024, 14:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.07.2024, 14:13 przez tobymoby999.)
50 G Bandit
Is it possible that the high temperature during travel causes it to turn yellow and lose its strength?
Is it possible that the high temperature during travel causes it to turn yellow and lose its strength?
16.07.2024, 21:54
Więc taka mała recenzja dosłownie malutka dziś dopiero rozpakowałem to cudo i jeblem mini sniffa 80-100mg i tak mnie wyjebal z butów że masakra speed mega chęć robienia wszystkiego na raz rozmowa jakbym napierdalal freestajl ja dostałem biały sorcik tym razem polecam wszystkim jedna z najlepszych trójek na rynku bardzo mocna
Ocena 9/10
Ocena 9/10