Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają?
30.12.2023, 19:59
kot_kreskowy
To jest to o czym mówię. Odkrywanie siebie, swojego ciała i umysłu. Gdy inni po raz tysięczny walą sniffa, ktoś inny przeżywa wejście życia.
To jest to o czym mówię. Odkrywanie siebie, swojego ciała i umysłu. Gdy inni po raz tysięczny walą sniffa, ktoś inny przeżywa wejście życia.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
30.12.2023, 21:18
dzwudziesty stosowanie roznych ROA nie jest aktem desperacji. Taki komunikat swiadczy o niskiej swiadomosci nt dzialania substancji. Desperatem jest ktos walacy kreski tematu, ktory po ktorejs z kolei, nie ma prawa zadzialac - podany w ten sposob. Rozumiem Twoje podejscie, masz prawo uwazac, ze cos nie jest dla Ciebie. Piszac jednak w taki sposob, trudno traktowac Cie powaznie. Radzilbym uzywac mniej kategorycznych stwierdzen - jesli nie ma na nie zadnego merytorycznego uzasadnienia.
PS: wiesz np, ze IV to zasadniczo najlepsza, najmniej inwazyjna metoda podania substancji? I generalnie mozna tak przyladowac wszystko??? I bedzie najmniej szkod? Swiadoma osoba potrafi doskonalwe mitygowac zwiazane z IV ryzyka.
PS: wiesz np, ze IV to zasadniczo najlepsza, najmniej inwazyjna metoda podania substancji? I generalnie mozna tak przyladowac wszystko??? I bedzie najmniej szkod? Swiadoma osoba potrafi doskonalwe mitygowac zwiazane z IV ryzyka.
YOUR ATTORNEY
04.01.2024, 22:13
Nie wiedzialem że tak można. Raczej nie sproboje tej metody. Jakoś nie widzę takiej potrzeby
06.01.2024, 16:03
A co w tym dziwnego nikt tu gejowskiego nic nie robi bo wiadomo że tylko kobiety a sypanie pod chuja to co za problem jak działa i pomaga to czemu nie ? Układ krwionośny jest wielu miejscach ze ktoś pod napięta daje to znaczy że wie jak działa organizm i nie boli się tego
12.01.2024, 18:29
Jako osoba penisoujemna bardzo jestem ciekawa waszych doświadczeń. Ten temat to żaden trolling. Da się do tego podejść naukowo i bez uprzedzeń.
16.07.2024, 19:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.07.2024, 19:37 przez kot_kreskowy.)
kurvvisko
Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że najlepsze wrażenia dają wszystkie ememceki: 2,3,4 mmc
3,4cmc też ale niektóre mogą piec.
I to czasem tak bardzo że aż pali w chuja
Deluxa odradzam tą metodą chyba że masz pod ręką gaśnicę
Generalnie euforyki najlepiej wchodzą no i analog hexa 😎 ja pierdole, jak łodyga po tym sztywna to kurwa po niczym, a już po analogu to normalnie pulsuje
Działa tak samo jak oral tylko trochę tak przytłumiona faza dlatego ja to stosuję jako dodatek do innych wrzutek, na podbicie fazy, coś ten deseń.
Ogolnie polecam jak ktoś w sexy uderza.
Kobiecie można wetrzeć z żelem jak coś😎
Nie ma za co😉
Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że najlepsze wrażenia dają wszystkie ememceki: 2,3,4 mmc
3,4cmc też ale niektóre mogą piec.
I to czasem tak bardzo że aż pali w chuja
Deluxa odradzam tą metodą chyba że masz pod ręką gaśnicę
Generalnie euforyki najlepiej wchodzą no i analog hexa 😎 ja pierdole, jak łodyga po tym sztywna to kurwa po niczym, a już po analogu to normalnie pulsuje
Działa tak samo jak oral tylko trochę tak przytłumiona faza dlatego ja to stosuję jako dodatek do innych wrzutek, na podbicie fazy, coś ten deseń.
Ogolnie polecam jak ktoś w sexy uderza.
Kobiecie można wetrzeć z żelem jak coś😎
Nie ma za co😉
Metamorfoza