Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ADB-BUTINACA powder - Opinie o produkcie
07.05.2024, 15:36
W tym wątku piszecie opinie oraz recenzje na temat produktu ADB-BUTINACA powder ze sklepu Legal-Dark-Buzz.net
09.07.2024, 17:50
Sorcik prezentuje się następująco:
Temat jest pod postacią pomarańczowych wilgotnych i lepkich grud .
Za testy wziąłem się z potężnym rozmachem bo zamiast zrobić maczankę nałożyłem igłą mały płatek substancji do meth pipe i ściągnąłem trzy małe buszki. W momencie wypuszczania trzeciego wiedziałem już ,że pizda będzie konkretna. Poczułem potężne jebnięcie z tyłu głowy szybko otulające skronie a później twarz a zatoki po bokach nosa zaczęły odmarzać i się łuszczyć. Działając z wyprzedzeniem polałem 5ml bdo na uspokojenie. Zanim zadziałało doświadczyłem dość mocnych skurczy mięśni które całkiem nieźle mnie wytylepały, i sądząc po otoczeniu na drugi dzień nie ustały nawet gdy zasnąłem. Tak mi się to doświadczenie spodobało ,że na testy bez opamiętania poświęciłem kolejne cztery dni .
Fazka to dość mocna psychodeliczna czapa z naciskiem na rozkminy bez wizuali. Przy nieco większych dawkach można się położyć i odpłynąć w świat snów na jawie. Działanie to ok. 20-30min peaku a potem drugie tyle lekkiego kapcia i poczucia ,że schodzi. Było to moje pierwsze spotkanie z syntetycznymi kanna ale substancja zdecydowanie ma moc, polecam pobierać.
Temat jest pod postacią pomarańczowych wilgotnych i lepkich grud .
Za testy wziąłem się z potężnym rozmachem bo zamiast zrobić maczankę nałożyłem igłą mały płatek substancji do meth pipe i ściągnąłem trzy małe buszki. W momencie wypuszczania trzeciego wiedziałem już ,że pizda będzie konkretna. Poczułem potężne jebnięcie z tyłu głowy szybko otulające skronie a później twarz a zatoki po bokach nosa zaczęły odmarzać i się łuszczyć. Działając z wyprzedzeniem polałem 5ml bdo na uspokojenie. Zanim zadziałało doświadczyłem dość mocnych skurczy mięśni które całkiem nieźle mnie wytylepały, i sądząc po otoczeniu na drugi dzień nie ustały nawet gdy zasnąłem. Tak mi się to doświadczenie spodobało ,że na testy bez opamiętania poświęciłem kolejne cztery dni .
Fazka to dość mocna psychodeliczna czapa z naciskiem na rozkminy bez wizuali. Przy nieco większych dawkach można się położyć i odpłynąć w świat snów na jawie. Działanie to ok. 20-30min peaku a potem drugie tyle lekkiego kapcia i poczucia ,że schodzi. Było to moje pierwsze spotkanie z syntetycznymi kanna ale substancja zdecydowanie ma moc, polecam pobierać.
03.08.2024, 16:02
@"LooL99X" Maczanki nigdy nie robiłem więc ciężko mi ocenić tak na wyczucie a butinace odłożyłem na półkę po tym jednym doświadczeniu.
03.08.2024, 17:00
12.08.2024, 10:52
Sort jaskrawo pomarańczowy, mokry i kleisty. Wszystko przykleja się do worka. Maczana 1/20 taka w sam raz bez tolerki. Działanie poprawne jak na adb ale sama substancja w chuj mierna. Zmuła że nic nie idzie zrobić, tylko buch i spać, buch i spać i tak do zajebania. Zero efektów rekreacyjnych, już gałka muszkatołowa daje ciekawsze efekty.
24.08.2024, 22:41
Adb jest okej aktywne sort żółty mokry w chuj przyklejonę wszystko do wora co do samego produktu rozpuszczalność bardzo dobra maczanka zrobiona 0.5 na 5g podkładu cóż za wiele nie mogę powiedzieć bo był tylko buch spanie tyle pamiętam