Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
17.07.2024, 06:47
Bardzo mocny skurczybyk
Przewaga speeda. Mocne wejście i mocno podnosi libido 👌🏼
17.07.2024, 12:27
roccomanfredi No ten rzut akurat wygląda całkiem ładnie.
Ps. Co to za waga i skąd?
Ps. Co to za waga i skąd?
18.07.2024, 19:11
(17.07.2024, 06:47)Diabeuu666 napisał(a): Bardzo mocny skurczybyk
Pisz konkretnie o którym sorcie ta opinia bo są trzy i nic z tego nie wynika.
Najlepiej wraz ze zdjęciem.
Szatan69
Prawdopodobnie są nadal trzy sorty ale najlepiej zrobisz pytając o to na mailu.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.07.2024, 23:07
Bez zdjęcia bo nie mam możliwości ogarnięcia
Duże białe kamienie (podobne do tych ze zdjęcia pana lifeisbrutal) łatwo się kruszą, czuć lekki zapach rozpuszczalnika, przy otwieraniu paczki pierwszy raz po wylądowaniu od golebia w worku zrobił się jakby wodnisty i lepki osad
Dawkowanie 200-250mg, kusilo mocno na dorzutki
Jestem już po kilku dniach testowania z przerwami i powiem szczerze, nazwa zobowiązuje, towar jest mocarny totalny bandyta! Wchodzi w miarę gładko, trochszke popiecze jak to chlory ale do przeżycia. Bardzo polecam i to na pewno nie ostatnie zamówienie u tego V
Duże białe kamienie (podobne do tych ze zdjęcia pana lifeisbrutal) łatwo się kruszą, czuć lekki zapach rozpuszczalnika, przy otwieraniu paczki pierwszy raz po wylądowaniu od golebia w worku zrobił się jakby wodnisty i lepki osad
Dawkowanie 200-250mg, kusilo mocno na dorzutki
Jestem już po kilku dniach testowania z przerwami i powiem szczerze, nazwa zobowiązuje, towar jest mocarny totalny bandyta! Wchodzi w miarę gładko, trochszke popiecze jak to chlory ale do przeżycia. Bardzo polecam i to na pewno nie ostatnie zamówienie u tego V