Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką.
33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. Zatrzymał wóz, a potem spanikował
Mazowieckie:
Policjanci z Woli zatrzymali 33-letniego mężczyznę podejrzanego o posiadanie środków odurzających. Mężczyzna sądząc, że jedzie zamówiona przez niego taksówka, pomylił ją z jadącym radiowozem. Okazało się, że miał przy sobie kilka gramów narkotyków. Teraz odpowie za posiadanie zabronionych substancji.
Policjanci zwrócili uwagę na mężczyznę, który stał na chodniku i machał do nich rękoma. Kiedy mężczyzna zorientował się, że są to policjanci, a nie taksówka na która czekał, nerwowo rozglądał się dookoła siebie, chcąc szybko zakończyć rozmowę.
Okazało się, że miał on przy sobie kilka gramów narkotyków. 33-latek został zatrzymany. Po zgromadzeniu materiału dowodowego podejrzany usłyszał zarzut posiadania środków odurzających, za co grozi kara do 3 lat pozbawienia wolności
Źródło kryminalki.pl
Mazowieckie:
Policjanci z Woli zatrzymali 33-letniego mężczyznę podejrzanego o posiadanie środków odurzających. Mężczyzna sądząc, że jedzie zamówiona przez niego taksówka, pomylił ją z jadącym radiowozem. Okazało się, że miał przy sobie kilka gramów narkotyków. Teraz odpowie za posiadanie zabronionych substancji.
Policjanci zwrócili uwagę na mężczyznę, który stał na chodniku i machał do nich rękoma. Kiedy mężczyzna zorientował się, że są to policjanci, a nie taksówka na która czekał, nerwowo rozglądał się dookoła siebie, chcąc szybko zakończyć rozmowę.
Okazało się, że miał on przy sobie kilka gramów narkotyków. 33-latek został zatrzymany. Po zgromadzeniu materiału dowodowego podejrzany usłyszał zarzut posiadania środków odurzających, za co grozi kara do 3 lat pozbawienia wolności
Źródło kryminalki.pl
18.07.2024, 20:40
Klasyka kurwa XDDD ja pierdole, jebane pizdy z woli oni tak zawsze.
To sa najgorsze kurwy na tym rejonie warszawy, mnie jak kiedys haltneli to zandarmeria byla wzywana xD fajny cyrk byl
To sa najgorsze kurwy na tym rejonie warszawy, mnie jak kiedys haltneli to zandarmeria byla wzywana xD fajny cyrk byl
19.07.2024, 13:08
Ale po co te nerwowe zachowania itd? Normalnie stałby jak człowiek powiedział,że czeka na riksze i tyle. Przy odrobinie farta nawet by go nie legitymowali.
19.07.2024, 17:27
Ciekawe w jaki sposób się okazało, że ma to przy sobie. Mógł powiedzieć że się zestresował, bo jest po winie i z daleka pomylił radiowóz z taksówką.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.07.2024, 17:38
czemu mialby sie stresowac po winku? nie mozna wyjsc z domu dziabnietym? zaczal sie rozgladac jak zjeb, unikal kontaktu pewnie i nie chcial pogadac. to chuj, pyranko.
prostuj się kurwo
19.07.2024, 17:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2024, 17:47 przez eneduerabe.)
(19.07.2024, 17:27)kurvvisko napisał(a): Ciekawe w jaki sposób się okazało, że ma to przy sobie. Mógł powiedzieć że się zestresował, bo jest po winie i z daleka pomylił radiowóz z taksówką.Był najebany towarem i się zachowywał przypałowo przy "milicjantach" mając na sobie towar. Dalej wiadomo, poza tym jaki kot pomylić taxi z tajniakami(radiowozem)
19.07.2024, 18:12
kej9 mnie chodziło o to, że wypił wino, machał bo myślał że taksówka ale się zestresował jak się zorientował, że się pomylił. No ja już jakoś w ten deseń bym leciał.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność