Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po siarczan amph?
23.07.2024, 17:26
Ja cały czas ubolewam ze esco nie ma amfy, kurde nawet średnia bym chętnie zjadł, bo to co lata na ulicy to nawet kolo amfy nie stało, 0.3 to na raz napierdalam i praktyczne nie robi, sztukę to w 3 godz robie tej amfy z ulicy, już przestałem brac bo się nie opłaca, już wolę 3cmc zajebac, chociaż to nie jest to co amfa, tęsknię za dobrą amfa. poczekam jeszcze z miesiąc, może jakiś sklep ciekawy tu się pojawi, lub esco będzie miał w ofercie
23.07.2024, 18:53
Weź kup od sandheavens Nepa.
Albo katy albo chem cebtrum najdrożej. Wykluczam ich oprócz heavensu.
Albo katy albo chem cebtrum najdrożej. Wykluczam ich oprócz heavensu.
@olancucki
Powerpolish
Buffeltotis z naszego forum ma alfę i nepa
Mdpihp coś ala alfa ale nepa ma na 100%
Powerpolish
Buffeltotis z naszego forum ma alfę i nepa
Mdpihp coś ala alfa ale nepa ma na 100%
23.07.2024, 19:05
Witam..
Szukałem w cebuli,ale tylko w Amsterdamie ceny amph znośne.Bez szału ale amph jest.Brał ktoś od nich?
Szukałem w cebuli,ale tylko w Amsterdamie ceny amph znośne.Bez szału ale amph jest.Brał ktoś od nich?
23.07.2024, 19:54
(23.07.2024, 17:26)Powerpolish napisał(a): Ja cały czas ubolewam ze esco nie ma amfy, kurde nawet średnia bym chętnie zjadł, bo to co lata na ulicy to nawet kolo amfy nie stało, 0.3 to na raz napierdalam i praktyczne nie robi, sztukę to w 3 godz robie tej amfy z ulicy, już przestałem brac bo się nie opłaca, już wolę 3cmc zajebac, chociaż to nie jest to co amfa, tęsknię za dobrą amfa. poczekam jeszcze z miesiąc, może jakiś sklep ciekawy tu się pojawi, lub esco będzie miał w ofercie
mam ten sam problem co ty tą uliczna to nawet amfa nazwać nie można ostatnio z kumplem 1g na pół odrazu i nawet nie zamruczała
23.07.2024, 20:22
2-FEA i 4FEA . Dlatego pytam czy ktoś ich zna.
Powerpolish daj na priv session wyśle Ci linka
Powerpolish daj na priv session wyśle Ci linka