Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stop scam
Powerpolish Podpisujem sie pod tą, jakze wyszukana metaforą filozoficzną 😁
kot_kreskowy Trzeba zapytać na wstepie uprzejmie, czy pan V zamierza nas wyruchac finalnie? Prosze o odpowiedz z uszanowaniem forum dupal.org
kot_kreskowy Trzeba zapytać na wstepie uprzejmie, czy pan V zamierza nas wyruchac finalnie? Prosze o odpowiedz z uszanowaniem forum dupal.org
25.07.2024, 13:31
jedni powiedza, że tak nie wypada… inni że tego właśnie potrzebowali
prostuj się kurwo
27.07.2024, 15:28
Jeśli już o takich kaucjach się mówi, to trzeba by jeszcze rozwiązać kwestię wiarygodności informacji konsumentów w przypadku wyjebki, bo mogłyby się dziać cuda, gościu zamówił 10g a mówiłby że 100
27.07.2024, 17:35
No niby tak ale co, v ma zacząć prowadzić zeszyt kto, o jakim nicku, ip oraz do którego paczkomatu zamawiał i ile czego? To jest akurat nierealne i równie głupie. Myślę że najlogiczniejsze by było przy zamawianiu większych ilości konsultować to w jakiś sposób z administracją albo coś w tym stylu. Nie dokładajmy sobie nawzajem ryzyka
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
27.07.2024, 17:51
Albo forumowego skarbnika zrobić 🤣 Skarbnik ma jeden adres BTC. Zamawiam coś ze sklepu X i wpłacam tą kwotę BTC do skarbnika pisząc co zamówiłem. Vendor wysyła pakę - skarbnik się z nim rozlicza na koniec miesiąca. Paka nie dochodzi - skarbnik oddaje poszkodowanemu. Jak w szkole skarbnik co nie 🤣
27.07.2024, 19:23
(27.07.2024, 15:28)yetow napisał(a): Jeśli już o takich kaucjach się mówi, to trzeba by jeszcze rozwiązać kwestię wiarygodności informacji konsumentów w przypadku wyjebki, bo mogłyby się dziać cuda, gościu zamówił 10g a mówiłby że 100
Niemożliwe do zweryfikowania.
Kaucja dzielona na poszkodowanych po równo by zrekompensować choć część ewentualnej straty?
No nie wiem, to tylko luźne myśli.
Metamorfoza