Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tryptaminy urojone
25.07.2024, 23:37
Cytat:Kościół Psylometoksyny znaczy się. (który zdążył zmienić nazwę na Kościół Świętej Syntezy w trakcie pisania tego artykułu) Czym jesta ta organizacja o niewątpliwie dumnej nazwie? No cóż... Zależy kogo spytasz. Jedni mówią, że jest to jak najbardziej prawdziwy kościół, grupa wyznaniowa, inni że to zwykły biznes i średnio zakamuflowana operacja rozprowadzania substancji psychoaktywnych pod przykrywką religii. Lubią zasłaniać swój ewidentny narkobiznes takimi rzeczami jak "dajemy darmowy towar weteranom wojennym żeby mogli podleczyć PTSD" i takimi podobnymi. Według samego kościoła, jego misją jest "zbudowanie świętej społeczności duchowych/religijnych praktyków. Ostatecznie Kościół zamierza stworzyć globalną społeczność członków, którzy wspólnie angażują się w podnoszenie częstotliwości wibracji ludzkości i powrót do bardziej symbiotycznej relacji z Matką Ziemią". Nie wiem, jakie tam mają wibracje do cholery, ale fakty są takie, że na stronie kościoła możesz bezproblemowo zakupić "Kapsułki Duchownego Suplementu" czy "Ceremonialne Kakao". Nie wiem co jest po Ceremonialnym Kakale, ale podobno po Kapsułkach Duchowego Suplementu jest tzw. pizda.dobrze, że ja się za coś takiego nie wziąłem, a miałem wizję
Strona Kościoła psylometoksyny została opisana przez portal Psychedelic Alpha jako "zajeżdżająca szarlataństwem". Pomijając cienką religijną fasadę, jaką okryte jest to niewątpliwie dochodowe przedsięwzięcie, w końcu kilka osób posiadających kwalifikacje znacznie wyższe od wysokiej rangi na forum o dopalaczach, i uznawane także przez instytucje a nie przez środowisko luźno powiązanych ze sobą entuzjastów spożywania chemii gospodarczej nie do spożycia, postanowiło dokładniej przyjrzeć się psylometoksynie, a dokładnie twierdzeniu, że ona w ogóle występuje w takich genialnych produktach jak Kapsułki Duchowego Suplementu, bo teza brzmiała: w "psylometoksynie" nie ma psylometoksyny.
138. W wyniku opublikowania artykułu "Grzybowa Fikcja" Powodowie ponieśli nieodwracalne szkody i straty. Przed opublikowaniem artykułu Kościół i jego przywódcy cieszyli się znakomitą reputacją w społeczności enteogenów/psychedelików/duchowości i pozyskiwali członków w bardzo szybkim i stałym tempie. - Oczywiście chodzi nam o to, żebyście mogli jak najwięcej namawiać swoich nieświadomych znajomych do spróbowania. Jak mogłeś pomyśleć, że Kapsułki Duchowego Suplementu mogą nie działać??? brzmisz jak predator -,-
140. W marcu 2023 r., Miesiąc przed opublikowaniem przez USONA artykułu "Grzybowa Fikcja" Kościół zarobił ponad 100 000,00 USD ze sprzedaży sakramentów i darowizn oraz zatrudniał około piętnastu pracowników zatrudnionych w pełnym i niepełnym wymiarze godzin. - kurwa, jakbym nakropił cbd 1:250 jakimś kanna, to też by mi się udało wkręcić, że to jest sacrifice haze i po zapaleniu dostaniesz objawienia
141. Po publikacji artykułu "Grzybowa Fikcja", Kościół, jego kierownictwo, członkowie i pracownicyczłonkowie i jego pracownicy zostali poddani publicznej nienawiści, wyśmiewaniu, pogardzie za to, że w jakikolwiek sposób byli związani z Kościołem. - no kurwa dziwne, też bym nie chciał, żeby na mojej parafii, msze prowadzili księża, którzy swoją wiarę muszą sprawdzać w psychodelikach.
142. W odpowiedzi na artykuł wielu członków Kościoła zdecydowało się odejść, a czyniąc to, wysłało bardzo lekceważące i nienawistne e-maile do przywódców Kościoła, oskarżając ich o rzeczy, które były całkowicie fałszywe, ale ze względu na treść artykułu "Grzybowa Fikcja" uznali te twierdzenia za prawdziwe i zdecydowali się odejść i zrezygnować z członkostwa. - kiedy zostałeś wyjebany, ale dostałeś tą paczkę o której mówił ten vendor przed exitem, a wszyscy inni po za tobą jej nie dostali
czekam, autentycznie czekam na rozwój wydarzeń, najlepszy artykuł jaki widziałem w tym roku, zajebiste - to coś dla mnie
Wiadomości w tym wątku |
Tryptaminy urojone - przez horsii - 13.07.2024, 19:26
RE: Tryptaminy urojone - przez voice.of.voiceless - 25.07.2024, 23:37
|