Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
26.07.2024, 06:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2024, 06:57 przez kot_kreskowy.)
Pamiętam, do mnie pisał o tą pożyczkę tylko chyba kwota była inna (400 lub500)
Wiesz, można mieć kryzys, bo sam osobiście miałem gdy musiałem na gwałt opuścić mieszkanie, wtedy poprosiłem tu o pomoc i znalazły się dwie osoby, które bez wachania łącznie pożyczyły mi 600zl.
(Btw, jedną z tych osób był duch, drugiej nie zdradzę) Spłaciłem co do grosza.
Ty materialisto.
A z dobroci serca to nie łaska?
Właśnie przez takie myślenie ten świat schodzi na psy.
Mi osobiście oferował stówę więcej, niestety ja sam miałem wtedy kryzys, zresztą on nie jest osobą godną zaufania na takie kwoty. Pewnie gdyby pytał wtedy o stówkę to może bym i pożyczył no ale nie kurwa pińcet...
Wiesz, można mieć kryzys, bo sam osobiście miałem gdy musiałem na gwałt opuścić mieszkanie, wtedy poprosiłem tu o pomoc i znalazły się dwie osoby, które bez wachania łącznie pożyczyły mi 600zl.
(Btw, jedną z tych osób był duch, drugiej nie zdradzę) Spłaciłem co do grosza.
(26.07.2024, 06:42)Lifeisbrutal napisał(a): Ale staż nie ma tutaj nic do znaczenia. Proponował coś komuś za to? Pewnie nie więc nic dziwnego, że nikt mu nie pożyczył. Zresztą zlamanego grosza bym mu nie dał.
Ty materialisto.
A z dobroci serca to nie łaska?
Właśnie przez takie myślenie ten świat schodzi na psy.
Mi osobiście oferował stówę więcej, niestety ja sam miałem wtedy kryzys, zresztą on nie jest osobą godną zaufania na takie kwoty. Pewnie gdyby pytał wtedy o stówkę to może bym i pożyczył no ale nie kurwa pińcet...