Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
W ramch nagrody konkursowej otrzymałem 3-CMC Bandit za co dziękuję Escobar .
Małe kamyczki z lekko brązowawym nalotem/kolorem, które są niezykle twarde.
Po włożeniu do moździerza i lekkim roztarciu otrzymłem taką konsystencje:
Ja widzicie kolor to ciemna biel, zapach nie jest intensywny.
Pamietajcie zawsze o próbie uczuleniowej (u mnie to było 15 mg) i zalacem niedoświadczonym badaczom zaczyanie od małych dawek,
aby stopniowo je zwiększać.
Takie działenie to rodzaj polisy ubezpieczniowej w razie "W".
Dawką docelową zakładałem w postaci sniffa na 120-140mg jednak tak usypana linia gryzła jak na "Bandytę " przystało,
kilka pierwszych kresek powodowało też łzawienie.
Zoptymalizoną dawkę ustaliłem w ilości 80mg sniff + 180 mg w bombce, co pięknie odpłacało się efektami oczekiwanymi i opiswywanymi przez wcześniejszych testerów.
Libido bardzo wysokie, człowiek myśli non stop o sexie.
Muzyka specjalnie mi nie wchodziła, ale za to rozmowy idealnie, po tym sorcie ma się takie "fajne flow", do robienia kilku rzeczy naraz z lekkim roztargnienim w tle.
Coś fajnego, słowami ciężko opisać, proponuję zamówić i się przekonać co mam na myśli.
Po dwóch dniach sniffowania i orala, niedogodnością była mocno wysuszona śluzówka nosa, którą maściami nawilżajacymi można szybko przywrócić do użytecznosci.
Spływ niesmaczny wyjątkowo, ale czego się nie robi w imię nauki.
Kontakt z 3-CMC Bandit mimo małych niedogośności polecam, bo zalety zdecydowanie je przewyższają, a nazwa idelna do efektów produktu.
OCENY:
KONTAKT Z Escobar 10/10, PAKOWANIE i BHP 10/10 , SZYBKOŚĆ LOTU: 10/10 JAKOŚĆ PRODUKTU: 9/10.
Małe kamyczki z lekko brązowawym nalotem/kolorem, które są niezykle twarde.
Po włożeniu do moździerza i lekkim roztarciu otrzymłem taką konsystencje:
Ja widzicie kolor to ciemna biel, zapach nie jest intensywny.
Pamietajcie zawsze o próbie uczuleniowej (u mnie to było 15 mg) i zalacem niedoświadczonym badaczom zaczyanie od małych dawek,
aby stopniowo je zwiększać.
Takie działenie to rodzaj polisy ubezpieczniowej w razie "W".
Dawką docelową zakładałem w postaci sniffa na 120-140mg jednak tak usypana linia gryzła jak na "Bandytę " przystało,
kilka pierwszych kresek powodowało też łzawienie.
Zoptymalizoną dawkę ustaliłem w ilości 80mg sniff + 180 mg w bombce, co pięknie odpłacało się efektami oczekiwanymi i opiswywanymi przez wcześniejszych testerów.
Libido bardzo wysokie, człowiek myśli non stop o sexie.
Muzyka specjalnie mi nie wchodziła, ale za to rozmowy idealnie, po tym sorcie ma się takie "fajne flow", do robienia kilku rzeczy naraz z lekkim roztargnienim w tle.
Coś fajnego, słowami ciężko opisać, proponuję zamówić i się przekonać co mam na myśli.
Po dwóch dniach sniffowania i orala, niedogodnością była mocno wysuszona śluzówka nosa, którą maściami nawilżajacymi można szybko przywrócić do użytecznosci.
Spływ niesmaczny wyjątkowo, ale czego się nie robi w imię nauki.
Kontakt z 3-CMC Bandit mimo małych niedogośności polecam, bo zalety zdecydowanie je przewyższają, a nazwa idelna do efektów produktu.
OCENY:
KONTAKT Z Escobar 10/10, PAKOWANIE i BHP 10/10 , SZYBKOŚĆ LOTU: 10/10 JAKOŚĆ PRODUKTU: 9/10.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !