Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
Śmiech na sali. Szopke
.bo Wielki Pan Escobar.wymaga odebrania nagrody która ją wygrałem w danym momencie co do sekundy!!!!!! Sorry ale też mam kurwa swoje.zycie!!!!!!
A ten @powerpedał niech zamknij mordę bo już cały ekran ochlapany mam spermą.
Jak pisałem o Froggu że to wał itp to hejt na mnie. Myślicie że że ja nie mam swoich dojść???? Pisałem wyraźnie że to jebany scamer!!!!! To mi dojebaliscie banem!!!! A kim. Się okazal? Tak ja wróżbita Maciej!!!!!!!
Nie znacie mnie a ocenianie i nie poznacie.
ale.zawsze za tym forum stałem murem!!!!
I tak teraz chcecie mnie nagrodzić???????
Wiem co piszę!!!!!!! Tak.latwo Vendorów łapać na takie haczyki żeby wiedzieć kiedy już wal będzie. Ale ok jestem pojebany 😵💫🫨
ty wiesz najlepiej przecież hahahhahh
.bo Wielki Pan Escobar.wymaga odebrania nagrody która ją wygrałem w danym momencie co do sekundy!!!!!! Sorry ale też mam kurwa swoje.zycie!!!!!!
A ten @powerpedał niech zamknij mordę bo już cały ekran ochlapany mam spermą.
Jak pisałem o Froggu że to wał itp to hejt na mnie. Myślicie że że ja nie mam swoich dojść???? Pisałem wyraźnie że to jebany scamer!!!!! To mi dojebaliscie banem!!!! A kim. Się okazal? Tak ja wróżbita Maciej!!!!!!!
Nie znacie mnie a ocenianie i nie poznacie.
ale.zawsze za tym forum stałem murem!!!!
I tak teraz chcecie mnie nagrodzić???????
Wiem co piszę!!!!!!! Tak.latwo Vendorów łapać na takie haczyki żeby wiedzieć kiedy już wal będzie. Ale ok jestem pojebany 😵💫🫨
(01.08.2024, 10:26)LOBO napisał(a): Kondoma kondoma, a nie kondona kierwa !!!!
ty wiesz najlepiej przecież hahahhahh
(01.08.2024, 09:49)Powerpolish napisał(a):Ty wyszedłeś za nim wszedłeś 🤘🏻Belzegana chuj się produkujesz jak i tak zaraz bana dostaniesz. Nie szkoda ci czasu? Piszesz ze masz rodzine i że nie masz dużo czasu, po czym wchodzisz na forum I tracisz czas. Następnym razem daj sobie nazwę Błazen, bo to najbardziej pasuje do ciebie, lub pajac, bo tyle co masz wspólnego z diabłem co moja była, zobaczyłeś diabła jak ściągnąłem gacie.