03.08.2024, 19:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2024, 19:35 przez kej9.)
(03.08.2024, 19:09)Maniek napisał(a): Gdybyście nie walili tak często chlorów i innych mózgojebów typu alfa, to gwarantuję, że każdy by poczuł moc meth.
Gdyby kózka nie skakała, toby nóżki nie złamała. jaka moc? co ty sie odklejasz? moc najwidoczniej ma alfa. a nie ten 'mozgojeb'. co za pierdolenie XD
voice.of.voiceless to przeciez napisalem 'moze dla kogos kto nie palil tych nepuf heksuf i innych alfuf bedzie to mocne, ale nie wiem.' ale sa rzeczy mocniejsze a ten o Maniek spiecjalisto kurwa ja mam to w pizdzie facet. pelno tu takich specjalnych niedorozwojow walacych kreski nepa z wagi zeby nie przedawkowac. idz uswiadamiaj alkoholikow ze jak przestana walic wóde to w pelni odczuja moc piwa. albo palacych haszysz bo buch za slaby.
Maniek napisał 03.08.2024, 21:37: Panie "specjalisto od wszystkiego" - czytanie ze zrozumieniem się kłania Nigdzie nie porównywałem mocy meth i alfy, tylko napisałem, że osoby, które napierdalają non stop chlory czy alfę nie odczują pełni mocy działania meth, bo mają deficyt dopaminy.