Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
09.08.2024, 09:08
Nagroda skonsumowana.
Ja pierdole, co za dzik...
Stestowane każdą możliwą dziurą no i jest nadal 🔥🔥🔥🔥
Sort wciąż jest ten sam, mocno gra dopamina, libido to jebany potwór a na fajrant worka pojawiła się delikatna schiza.
Dawkowanie zaczynałem od niecałej setki nosem (co już dało kopa) na gramie PR kończąc.
Delikatną zwałę przespałem wczoraj cały dzień, dziś już praktycznie jest ok jednk do roboty chęci zero i wziąłem wolne, pierdole - nie robię 😎
Jest fajny chillout, mam wszystko w dupie 🤫
I za to właśnie jestem TEAM BANDIT, że nie musisz dzien po, na zwale walczyć o przetrwanie jak ma to miejsce po Ice...
Polecam z czystym sumieniem 🤘
Dzięki Escobar
Takich sortów nam trzeba 🔥
Ja pierdole, co za dzik...
Stestowane każdą możliwą dziurą no i jest nadal 🔥🔥🔥🔥
Sort wciąż jest ten sam, mocno gra dopamina, libido to jebany potwór a na fajrant worka pojawiła się delikatna schiza.
Dawkowanie zaczynałem od niecałej setki nosem (co już dało kopa) na gramie PR kończąc.
Delikatną zwałę przespałem wczoraj cały dzień, dziś już praktycznie jest ok jednk do roboty chęci zero i wziąłem wolne, pierdole - nie robię 😎
Jest fajny chillout, mam wszystko w dupie 🤫
I za to właśnie jestem TEAM BANDIT, że nie musisz dzien po, na zwale walczyć o przetrwanie jak ma to miejsce po Ice...
Polecam z czystym sumieniem 🤘
Dzięki Escobar
Takich sortów nam trzeba 🔥
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?