Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Adaptogeny - wpływ na człowieka
16.08.2024, 22:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2024, 22:15 przez kiertnik82.)
Jest to trochę wg. Mnie szukanie takich zamienników w postaci suplementów, które pozwolą ci w magiczny sposób pokonać nałòg, jeżeli w takowym jesteś. Wiadomo, że mogą one pomòc w jakiś sposób, ale nie sprawia, że nagle magicznie przestaniesz mieć chęć przyjebać. Nie znam Twojej historii, ile ćpalaś, z tego co zdążyłem wyczytać to miałaś ciąg dwumięczny na mefie. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy całkowicie zaprzestajesz brania, czy to tylko ma być odroczenie na np. kilka miesięcy. Jeżeli całkiem to wchodzenie na forum i czytanie o tym, oraz kręcenie się w wokòł tematu narkotyków napewno tego nie ułatwi. Jeżeli tylko na jakiś czas to może się uda. Ja tak jak Ci pisałem biorę rzadko, ostatni raz 3 miesiące temu dwa gramy 3cmc i np. wiem po sobie że jakbym tu dużo przesiadywał to pewnie by się częstotliwość zwiększyła, dlatego dosyć sporadycznie tu zaglądam. Uważam to forum za mega spoko, ale po prostu dla mnie na codzien nie ma tematu używek, narkotyków, nawet alkoholu, poza zajaraniem thc średnio raz na dwa tygodnie. Już nie ma, bo kiedyś było inaczej, ale obecnie zdrowie i inne rzeczy nie pozwalają mi na taki tryb życia
Ja mowię jak jest ze mną, wiadomo, że każdy jest inny, ale może to pomoże Ci wyciągnąć odpowiednie wnioski...a może nie...
Ja mowię jak jest ze mną, wiadomo, że każdy jest inny, ale może to pomoże Ci wyciągnąć odpowiednie wnioski...a może nie...