Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy
Czyli sugerujesz się tą zależnością w chemi którą ktoś zauważył tak? Ale w stu procentach nie jest potwierdzona? Dałeś tylko jeden przykład. Nie jestem chemikiem ale rozumiem mniej więcej o co Ci chodzi. Lecz w chemi najpierw trzeba przeprowadzić syntezę a później przeprowadza się testy sprawdza reakcje. Nie da się tego wszystkiego rozpisać na kartce dlatego ja jestem żeby najpierw dostał to ktoś kto wie jak się obchodzić z ciężkim ścierwem i jeśli będzie to mało aktywne napewno tak napisze. Opierając swoje zdanie na wypowiedziach czy zdaniach innych zamykasz sam sobie usta czy nie sądzisz ? Najlepiej sprawdzić posmakować.
Ja wiem jak to zawsze jest jak się przyzwyczai organizm do danej substancji. Tak samo było z hex po penyku. Również płacz, buntowanie się że brać nie będą. Dobrze wyjdziecie x nałogu ale prawda jest nieco inna. Bojkotem buntem nie wskrzesisz starej alfy, ja Cię bardzo dobrze rozumiem, też bym wolał zostać przy starych sprawdzonych ale nadchodzi nowe. I jestem pewien że gdy nowe substancje po tych banach zagoszczą na dobre to tak samo nikt nie będzie chciał zmiany
Dla prawdziwych crackheadow jest jeszcze ostatnia deska ratunku ciekawe w jakich cenach mają tam alfiure
Oczywiście nikt z nas tam nic nie zamówi ale fajnie się porozglądać xd
Jeszcze taki szybki edit kiedyś większe ilości gąbka wycierałem jak biurko czyściłem xd
Ja wiem jak to zawsze jest jak się przyzwyczai organizm do danej substancji. Tak samo było z hex po penyku. Również płacz, buntowanie się że brać nie będą. Dobrze wyjdziecie x nałogu ale prawda jest nieco inna. Bojkotem buntem nie wskrzesisz starej alfy, ja Cię bardzo dobrze rozumiem, też bym wolał zostać przy starych sprawdzonych ale nadchodzi nowe. I jestem pewien że gdy nowe substancje po tych banach zagoszczą na dobre to tak samo nikt nie będzie chciał zmiany
Dla prawdziwych crackheadow jest jeszcze ostatnia deska ratunku ciekawe w jakich cenach mają tam alfiure
Oczywiście nikt z nas tam nic nie zamówi ale fajnie się porozglądać xd
Jeszcze taki szybki edit kiedyś większe ilości gąbka wycierałem jak biurko czyściłem xd