Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Yalas rymuje turbo hiperłącznie
Krece rymy strategicznie hiper kurwa turbo fantastycznie wale nimi jak chuj styl łącze se jak król odbijam się na skręto skłon tornado istna kurwa Terra Nova wale rymy banderoza nabijam je na sznur na bicie łamie wszystkie szczeble znów wyniosłem kurwa z domu meble rymy pędzą hiperlacznie piwo ściana kurwa stół skręty alfy kurwa w chuj styl zmieniam se knagą nie bądź w życiu dziś łamagą winter wyginam się na bicie jak turbo blister xtraberder power hiper tripplemixlavender słowa kluczowe księga czarów strony obrócone w bani dobrze pokręcone wizje kurwa kolorowe kwiaty rondo abecadło tańczę kurwa jak obrotowera kręcę się jak kołowrotek oczko klikam do was taki ze mnie kurwa chłopek
Lecę na raz dwa trzy, rumbo bum bum bo rymy lecą tu non stop wbijam se alfę w nos lecę na maxo dumbo ameno gniotą trunki czeszą piły chodzą fale niosą grimy sampli w brud hipnotrans wyginam się jak drut 7 nocy nie śpię znów trafiam bitem w kazdy ruch rymy same lecą znów bum bo rumbum bo wchodzi libido wywijam se knagą doginatik na fali niesie mnie my life is fantastic rymowa banderoza lecę jak dinozaur na nic zda się cmc feta a po niej śpię a więc wale tylko bmw alfy pełne wory znów żyje se jak król
Lecę na raz dwa trzy, rumbo bum bum bo rymy lecą tu non stop wbijam se alfę w nos lecę na maxo dumbo ameno gniotą trunki czeszą piły chodzą fale niosą grimy sampli w brud hipnotrans wyginam się jak drut 7 nocy nie śpię znów trafiam bitem w kazdy ruch rymy same lecą znów bum bo rumbum bo wchodzi libido wywijam se knagą doginatik na fali niesie mnie my life is fantastic rymowa banderoza lecę jak dinozaur na nic zda się cmc feta a po niej śpię a więc wale tylko bmw alfy pełne wory znów żyje se jak król
Wiadomości w tym wątku |
Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez Yalasek - 28.08.2024, 17:19
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez niewhite - 28.08.2024, 18:05
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez LOBO - 28.08.2024, 18:42
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez kej9 - 28.08.2024, 22:21
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez EmStO - 29.08.2024, 05:23
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez Yalasek - 30.08.2024, 17:19
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez Yalasek - 03.10.2024, 23:50
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez horsii - 04.10.2024, 01:59
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez voice.of.voiceless - 04.10.2024, 09:02
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez 777 - 04.10.2024, 09:17
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez Lifeisbrutal - 04.10.2024, 09:22
RE: Yalas rymuje turbo hiperłącznie - przez smakosz - 04.10.2024, 16:47
|