Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają?
10.09.2024, 20:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2024, 21:08 przez kot_kreskowy.)
Ja tylko odchylam lekko napletek żeby powstała miseczka i sypie do środka po czym daję troche żelu lub śliny i jazda na ręcznym.
To jest inna liga masturbacji 😎
A wjazd jest bardzo szybki. Biodostępność musi być wysoka, w sumie to przecież mięsień jest.
Ale tak jak wspomniałem wcześniej, stosuję to jako dodatek do wcześniejszego sniffa/bomby.
I nic nie zostaje, temat rozpuszcza się zarówno w żelu czy ślinie a czasem to sypię tam nawet i pół gieta.
Nepa😎
No kurwa rzeźnia jest w chuj, totalny odlot i rozpusta🙅
(10.09.2024, 19:06)kurvvisko napisał(a): kot_kreskowy potwierdzam, próbowałem też metody z napletkiem jeśli chodzi o nepa i to był jakiś turbo zapalnik pod libido 😆
Dokładniutko mordo😁
Lubię eksperymentować, metoda mi tak siadła jak deszcz po suszy, coś pięknego.
Ale jak pisałem o tym wiele razy wcześniej to mieli mnie za czubka a tu proszę, potwierdzenie moich słów.
Bo żeby móc ocenić, trzeba najpierw spróbować 🙋
(10.09.2024, 19:25)kurvvisko napisał(a):voice.of.voicelessdobrze naciągam napleta, czekam chwilę i jadę. Może max minutę to trwa, ale przy takim podnieceniu nie da się długo czekać 😁
To jest właśnie TO o czym mówię 😁
Stopnia wyjebania libido przy NEPie zapodanym w ten sposób nie da się opisać, tego trzeba po prostu samemu doświadczyć.
Metamorfoza