Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
21.09.2024, 15:06
(21.09.2024, 14:46)Mglus808 napisał(a): Tak czy inaczej mocowo i jeżeli chodzi i fazę to jest to tym samym nep=hex
ty chyba z chuja spadles
hex na nim 'sensacji' nie zrobil. 'mamy nep super jakość' ktory mocowo jest tym samym.. ja pierdole w dupie byl gowno widzial. wertuje strony internetowe niedorozwoj tak jak z z tym waleniem konia wtedy XD
Mglus808 haha idz spusc z krzyza, zapchaj se dziure nepem czy cos.. i nie pajacuj. ''po to powstał nep aby zapchać dziurę po hex en i dlatego wybrali...' jakies walne zgromadzenie?
Mglus808 'A dodam tylko że kiedyś wybór na sklepach był większy po 10 albo i więcej substancji do wyboru po dwa rodzaje pvp jakieś etkaty Pentek, trójki zaczynały wchodzić a taki dzieciak będzie mi pierdolil swoje kurwa urojenia bo cię robi kurww coś co ja żarłem jak jeszcze nie wiedziałeś co to są narkotyki' juz bystrzaku zes wyszukal w necie co mieli kiedys na sklepach? web.archive? zarles kurła, jak cie *********************************
Maniek napisał 21.09.2024, 17:42:
Ogarnij się z tymi wycieczkami personalnymi i mieszaniem do tego jego rodziny, bo następnym razem nie będzie już żadnego ostrzeżenia z mojej strony.
Ogarnij się z tymi wycieczkami personalnymi i mieszaniem do tego jego rodziny, bo następnym razem nie będzie już żadnego ostrzeżenia z mojej strony.
prostuj się kurwo