Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
Mordko pierwsze pojawienie to znaczy że pojawił się na chwilę na sklepie może testowo kto wie, różne substancje pojawiały się na chwilę ale w dalszej perspektywie znikały z ofert sklepu a teraz są „ożywiane”. Nie jedna taka substancje miałem bo przez te naście lat. Chodzi o przyzwyczajenie nie wiem prekursory itp. To jest dyktowane realnymi możliwościami a nie waszymi upodobaniami. Wiadomo że można syntezować każdą substancję która już była ale z jakiegoś powodu się tego nie robi. Ale można zauważyć że pentedron był słabszy a obecne zamienniki są mocniejsze no i tyle więc bez sensu się cofać ale może siła waszej woli stworzycie nową ofertę u któregoś vendora, kto wie
Jeszcze tylko dodam że „koty” kiedyś hex mieli ewentualnie na przystawkę o ile ktoś miał fetysz brudzić sobie tym nos, więc nie wiem z jakiego powodu się tak nazwałeś, byc może poprostu lubisz kotki. Żaden kot którego znam naprawd nigdy w życiu nie zachycal się hexem
Jeszcze tylko dodam że „koty” kiedyś hex mieli ewentualnie na przystawkę o ile ktoś miał fetysz brudzić sobie tym nos, więc nie wiem z jakiego powodu się tak nazwałeś, byc może poprostu lubisz kotki. Żaden kot którego znam naprawd nigdy w życiu nie zachycal się hexem