Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
21.09.2024, 19:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2024, 20:09 przez kot_kreskowy.)
Bo to jest król stimów😎
Ponadto niczego nie gloryfikuję.
Lubiłem zarówno alfę jak i hexen.
Po prostu stwierdzam, że niektóre sorty hexenu bardziej i mocniej klepały a niżeli pihp czy php i mówię tu o dostepnych na tamten moment sortach.
Nigdzie też nie napisałem żeby coś było lepsze/lepszej jakości, po prostu był mocniejszy i tyle.
Zresztą hexen inaczej działa a niżeli alfa więc wybór która substancja jest lepsza to czysto indywidualny wybór.
Nie da się jasno określić co jest lepsze bo to zależy od danej jednostki, gusta wszak różne są, prawda?
Ponadto niczego nie gloryfikuję.
Lubiłem zarówno alfę jak i hexen.
Po prostu stwierdzam, że niektóre sorty hexenu bardziej i mocniej klepały a niżeli pihp czy php i mówię tu o dostepnych na tamten moment sortach.
Nigdzie też nie napisałem żeby coś było lepsze/lepszej jakości, po prostu był mocniejszy i tyle.
Zresztą hexen inaczej działa a niżeli alfa więc wybór która substancja jest lepsza to czysto indywidualny wybór.
Nie da się jasno określić co jest lepsze bo to zależy od danej jednostki, gusta wszak różne są, prawda?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?