Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
(21.09.2024, 16:51)Mglus808 napisał(a): Jadłem pierwsze sorty hex czy hex en i większej sensacji to na mnie nie robiło myślę że przeżywasz niepotrzebnie, może masz sentyment do tamtych dni chwil ludzie sytuacji kto wie, ogólnie bez sensu szukać nepa gdzie to jest jak sam napisałeś bardzo podobne, jest to ta sama półka a nep jest teraz świetnej jakości bez syfu itp, królewska synteza i bez sensu jest to że szukacie chuj wie czego. I
Śmiem wątpić czy kiedykolwiek miałeś hexdn w ogóle w ręce. Gdybyś miał to byś nie podał bzdur.
Więc.
Nep / Hex / pentedron różnią się wszystkim.
Od dawkowania gdzie nep 50-60 mg, Hex 20-40mg a pentka to szło wrzucić i 70-100mg aż po efekty efekty gdzie pentedron bez grupy n-etylowej to był piccolak - relatywnie mocny ale NEP jest raz mocniejszy, a jeden to już w ogóle dopaminowe - noradrenalinowy rzeźnik az po czas działania. A pentedron nawet smyral serotoninę.
-
Co jest znamienne takiego pentka używało się do mixow z 3mmc i tworzyło się bardzo dobre sole. NEP czy Hex są za mocne i zabijają całkiem profil działania mmc
Dużo więcej masz tutaj.
https://www.frontiersin.org/articles/10....29/full#T1
Edit.
Półka ? Rozwiń. Czy chodzi o to, że stymulują ? A może o to, że są ketonami ? A może o to na ile który z nich rusza sero czy dope ?
Różnica jest bardzo dużo. Nie znam ludzi którzy zjechali na heksie dłużej niż 2-3gr. A takiego pentka to szło i piątkę w weekend zrobić i jedyne co to trzeba się było wyspać. Z nepem też był problem ale nie taki jak z heniem.