Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia
14.10.2024, 08:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.10.2024, 08:47 przez kot_kreskowy.)
777
Ci idioci na magazynie nie zdawali sobie sprawy co tak naprawdę wysyłają, to były czasy gdy jeszcze stosowało się nazewnictwo ŚRODKI ZASTĘPCZE, ludzie byli brani do tej roboty z ulicy czyli ich wiedza na temat substancji prawdopodobnie była żadna, wystarczyło, że łyżka którą ładowali towar do worków była wcześniej zamoczona w fentanylu a potem w buc-u lub czymkolwiek innym i trup gotowy.
Teraz znalazłem uchwałę, w której buc-8 jest określony jako benzylfentanyl
Czyli co? Buc-8 to była tylko nazwa handlowa?
Poprawka, wtedy już nie siedzialem.
Sprawdziłem dokładnie daty i moment kiedy padały trupy po Buc-u - Kot siedział ale na terapii w monarze XD
Ci idioci na magazynie nie zdawali sobie sprawy co tak naprawdę wysyłają, to były czasy gdy jeszcze stosowało się nazewnictwo ŚRODKI ZASTĘPCZE, ludzie byli brani do tej roboty z ulicy czyli ich wiedza na temat substancji prawdopodobnie była żadna, wystarczyło, że łyżka którą ładowali towar do worków była wcześniej zamoczona w fentanylu a potem w buc-u lub czymkolwiek innym i trup gotowy.
Teraz znalazłem uchwałę, w której buc-8 jest określony jako benzylfentanyl
Czyli co? Buc-8 to była tylko nazwa handlowa?
(13.10.2024, 19:59)kot_kreskowy napisał(a): "Łukasz, zaufany kurier: – Wszystko zaczęło się pieprzyć, kiedy od jego towaru zszedł chłopak na Targówku. Potem było jeszcze kilka ofiar. Zrobiło się głośno, policja zaczęła węszyć. Wiedziałem, że przez BUC-a będą problemy, ale Janek lubił wyzwania i nie mógł się oprzeć. Tego towaru w Polsce nikt wtedy nie sprzedawał. Chciał być pierwszy."
Kurwa... Może to i lepiej że siedziałem wtedy za kratami, przynajmniej żyję
Poprawka, wtedy już nie siedzialem.
Sprawdziłem dokładnie daty i moment kiedy padały trupy po Buc-u - Kot siedział ale na terapii w monarze XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?