Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Naganiacz Olan
Zapłaciłem za sample hahahahahaha 600+ wysyłka hahahah. To ten co jebal ludzi debil jebany i konto swoim dowodem potwierdził hahaha? A na sam koniec chyba za mocno sie najebal tymi semplami ,że collabo wjebal na muke że jest duchem hahah? Gratuluje rozumu. Tak sie kończą zabawy z narkomanami bez jakiego kolwiek IQ hahah i dawanie syfu takim bezmózgim ludziom jak juz chciał naganiac mógł opłacić kogoś konkretnego i co posiada jakiekolwiek IQ by się później na niego nie wysprzeglił.
Szyderca jest jeden i pizde tam stul , bo nie umiesz składać zdań, jedynie troche jak jesteś moze na trzeźwo, takto to ty jebany paproch z ulicy jestes! I nikt normalny nie chciał by mieć takiego narkomana naganiacza jako ,,kolege,, ,,znajomego,, a tym bardziej jako przyjaciela! Jedyna osoba która z toba by mogla byc to ty sam z workiem pod nosem i z drugim takim odrzuconym społecznie narkomanem!!! I nie wspominaj Szyderca lub inne slowa w postaci mojego nicku bo nie masz kurwa prawa takich słów pisać! Ja ci kurwa zabraniam!!!!
(29.10.2024, 07:33)nootropicgeek napisał(a): Przykro mi że jesteście tacy spierdoleni.
Nie chciałbym mieć takich znajomych. Pierdolcie się. Nie komentujecie mnie już nigdy szydercze skurwiele ani nie tagujcie mnie już nigdy. Nie macie nic do zaoferowania pozytywnego jako ludzie. Nara.
Szyderca jest jeden i pizde tam stul , bo nie umiesz składać zdań, jedynie troche jak jesteś moze na trzeźwo, takto to ty jebany paproch z ulicy jestes! I nikt normalny nie chciał by mieć takiego narkomana naganiacza jako ,,kolege,, ,,znajomego,, a tym bardziej jako przyjaciela! Jedyna osoba która z toba by mogla byc to ty sam z workiem pod nosem i z drugim takim odrzuconym społecznie narkomanem!!! I nie wspominaj Szyderca lub inne slowa w postaci mojego nicku bo nie masz kurwa prawa takich słów pisać! Ja ci kurwa zabraniam!!!!
(29.10.2024, 08:01)nootropicgeek napisał(a): Zawsze mnie traktowaliscie bez szacunku, mam już dosyć. Wszystkich ludzi z otoczenia, z forum, itd.Bardzo wrażliwie naganiasz ludzi by wtopili hajs jak juz nie raz to bylo.... brak jakich kolwiek słów.... życzę ci bys otworzył oczy i zrozumiał co tak naprawde robisz. A najlepiej jak skończysz z syfem to wtedy oczy ci sie otworzą i zobaczysz jaki wrażliwy byles by ktoś kto ciężko pracuje tracil hajs na wałki
Nie pozwolę się tak traktować jestem wrażliwym artystą i dobrą osobą o szlachetnym sercu. Nienawidzę Was wszystkich i całego świata!