Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie.
01.11.2024, 23:07
(01.11.2024, 10:13)Lifeisbrutal napisał(a): DarkSonia A czym on cię dokładnie szantażuje? Że doniesie na ciebie na psy czy co? Wiesz zażywać możesz posiadać już nie. Więc nawet jeśli powie, że jesteś ćpunką a nic przy tobie nie będzie to nic nie zrobią. Załóż mu niebieską kartę.
Że doniesie na mnie na psy, i że przeze mnie matka się na tamten świat przekopsnie i to będzie moja wina...
(01.11.2024, 15:30)Bogdan Boner napisał(a): DarkSonia to gad jest nie brat. Na pewno na niego też są haki.
brata kocham jak brata, ale z drugiej strony on po prostu nie chce bym ćpała, i tu go trochę rozumiem ... on wie że ze mną już było kiepsko, gdzie był okres jak leciało 2-3g dziennie mefa... it ak przez miesiąc ...dwa
miałam załamke po śmierci chłopaka, jak tylko mi schodziło to wracały te pojebane wspomnienia itd
ale już powoli ze mna lepiej, raz na 2-3 tygodnie lekką dawkę sobie wezmę czegoś i jest super, ale brat nadal swoje
wiem wiem jestem głupia i powinnam być przykładem w społeczeństwie i nawet nie kląć... ( kurwa dobre sobie )
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM