Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie.
02.11.2024, 12:32
Ale ja się niue ukrywam w sensie takim, że on i tak wie że naćpana jestem - jak jestem naćpana
Doroisła jestem i tez nie ćpam codziennie podchodzę do tego dośc ostrożnie w miare rzadko, nie latam dziennie do pakomatu, mam normalna prace i się sama utrzymuję więc chnyba nie jest ze mną tak źle...
miała epizod "płaczu" za chłopakiem, który zmarł i musiałam to jakoś w sobie zabić, ale już ze mną lepiej, widzę postępy, nawet nie walczyłam ostatnio o nagrodę więc jestem z siebie dumna a brat wiem , że mnie kocha, tylko wkurwiajacy jest i szuka sposobu bym wgl. to rzuciła.
ale ja nie rzucę tego, w tym problem - wiem to po prostu...
Doroisła jestem i tez nie ćpam codziennie podchodzę do tego dośc ostrożnie w miare rzadko, nie latam dziennie do pakomatu, mam normalna prace i się sama utrzymuję więc chnyba nie jest ze mną tak źle...
miała epizod "płaczu" za chłopakiem, który zmarł i musiałam to jakoś w sobie zabić, ale już ze mną lepiej, widzę postępy, nawet nie walczyłam ostatnio o nagrodę więc jestem z siebie dumna a brat wiem , że mnie kocha, tylko wkurwiajacy jest i szuka sposobu bym wgl. to rzuciła.
ale ja nie rzucę tego, w tym problem - wiem to po prostu...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM