Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i dlaczego Telegram chyli sie ku upadkowi
04.11.2024, 13:34
Mordko ja do grup żadnych nie należałem, kilka fajnych kanałów miałem które były Legit 100%, niestety niektórych zabrało ale niektórzy dalej jeszcze są. Może dużego wyboru nie ma ale mm jest pyszna bardzo. Grupki już dawno przeniosły się głównie na dwie inne aplikacje. A to że telegram służył głównie do prezentowania oferty a pisało się na innych aplikacjach to był fakt hehe i te kontakty dalej zostały bez zmian no chyba że kogoś zabrało. Secret na tg używało się sporadycznie, rzadko lub wcale, może u jakiś mniejszych pośredników.
Mnie wcale nie dziwi że ta historia się tak skończyła bo już za duży spam robili z tg na innych portalach społecznościowych co dawało duża popularność wśród najmłodszych a to ciągnie za sobie zawsze duży szum medialny.
W wielkim skrócie telegraficznym coś tam zostało jeszcze z tego tg. Mój ulubiony kanał na to liczy 6k ludzi obecnie i żadnej wyjebko tam nie uświadczysz
Mnie wcale nie dziwi że ta historia się tak skończyła bo już za duży spam robili z tg na innych portalach społecznościowych co dawało duża popularność wśród najmłodszych a to ciągnie za sobie zawsze duży szum medialny.
W wielkim skrócie telegraficznym coś tam zostało jeszcze z tego tg. Mój ulubiony kanał na to liczy 6k ludzi obecnie i żadnej wyjebko tam nie uświadczysz
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Wiadomości w tym wątku |
Jak i dlaczego Telegram chyli sie ku upadkowi - przez Hoxed - 04.11.2024, 00:20
RE: Jak i dlaczego Telegram chyli sie ku upadkowi - przez DGEloV - 04.11.2024, 08:56
RE: Jak i dlaczego Telegram chyli sie ku upadkowi - przez Dzejdzej123 - 04.11.2024, 09:11
RE: Jak i dlaczego Telegram chyli sie ku upadkowi - przez Mglus808 - 04.11.2024, 13:34
|