Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
07.12.2024, 18:29
Tak sie Prezentowal sort po roztarciu, otrzymano w mniejszych grudkach takich jak niegdys sort Pablo.
Wiek Laboranta - 35
Doswiadczenie z grupa substancji - Mowcie mi panie Doktorze Heblowany
Ilosc badanej substancji - 2g
Dawki testowane - 10-150mg
Dawki optymalne - 35 do 80mg
W wyniku zwyczajnej ludzkiej pomylki w swoim sample packu nie dostalem Nepa lecz znalazl sie inny uzytkownik ktory chetnie wymienil sie NEP za 4BMC, takze wszystko tak jak mialo byc.
Substancja bezwonna, zawartosc worka sypka z kawalkami malych krysztalkow ktore mozna w palcach zmiazdzyc na pyl nie uzywajac przy tym za duzo sily. Dawka uczuleniowa byla stosowana mimo pewnosci sortu.
Dawka uczuleniowa - 15mg
Dawka Maksymalna - 150mg
Generalnie zachecam do jak najmniejszej dawki wstepnej, osoby z tolerancja moga zaczac miedzy 30-50mg co 1.5h, Nep ktory testowalem byl prawie ze identyczny jak ten u Patrona jakis czas temu, wyszedl spod reki jednego Kucharza no ale napisalem "prawie".
Nie ma dwoch identycznych krysztalow jak i sortow, moga byc blizniaczo podobne ale beda pewne roznice jak i tutaj, wchodzac na dawkowanie od 90mg wzwyz osoby ze slaba tolerancja organizmu na stymulanty mogly odczuc splycenie oddechu i mocna potliwosc, ale z pozytywnych aspektow na bank duzo wiekszy prog zanim sie pojawialy "schizy" wedlug drugiego laboranta, mniej obytego i bardziej podatnego na negatywne aspekty stymulantow.
Nie wpisalem drugiego laboranta do pelnych badan z uwagi na to, ze u tej osoby wszyhstkie negatywy stimow wychodzily przy duzo mniejszych dawkach na dobe (200mg) przy tej samej substancji lecz od innego vendora (nie ma go juz u nas), a tutaj przez zwykle rozkojarzenie + gadatliwosc z obu stron zaszla 4x pomylka (425 mg przyjeto)
Rowniez nie obylo sie bez bledow z mojej strony, i tak uraczylem sie 4bmc bedac pod wplywem Nepa. Spodziewalem sie czegos podobnego do Mixu Nep + 4mmc ktory odradzam, chyba ze lubisz bawic sie w kontrole oddechu co 2h przez nastepna dobe, tak przy tym polaczeniu bylo bardzo przyjemnie i nawet podawany per sniff odczulem cos innego.
Nie zachecam do zadnych MIXOW, to ze mi nic sie nie stalo nie znaczy ze tobie rowniez nic nie bedzie !! ZALECAM OSTROZNOSC !!
Dawka 150mg byla na zakonczenie, lacznie przez dobe zjadlem max 575mg wliczajac 425mg przyjetych przez druga osobe, uznalem ze nie ma sensu na sile robic testow i zachowalem sobie 1g na inna okazje, wszystko czego mialem sie dowiedziec i co potwierdzic tak tez zrobilem.
PAMIETAJCIE DO TRZYMANIA ODSTEPOW MIEDZY DORZUTKAMI !! 1.5h TO NIE SA MOJE WYMYSLY, OSOBY NIE DOSWIADCZONE BO WAS SIE TO TYCZY, TRZYMAJCIE SIE TEGO BO WETERANI POTRAFIA OGARNAC SYTUACJE PRZY SPLYCONYM ODDECHU I WIEDZA JAK SOBIE Z TYM RADZIC ! NIE MIERZCIE SOBIE SIUSIAKOW BO TO NIE MA SENSU, MA BYC FAJNIE A NIE MODLENIE SIE KIEDY PUSCI PO CZYM DOCIAGACIE PASA !! 1.5H MIEDZY DORZUTKAMI
Ocena Substancji - 9.2/10 (Nie jest to Hexen)
Pakowanie - 9/10
Ocena Jakosci - 10/10
Ocena Epsa - 9.4
Moge Polecic Vendora jak i Substancje (szkoda ze nie ma), w wyniku pomylki jaka zaszla byl gotow doslac dodatkowo Nepa, co w moim odczuciu nie bylo potrzebne w tym przypadku i z punktu widzenia ekonomicznego ja bym sie z tym czul bardzo zle bo to zwykle sample.
I za to bardzo duzy plus, Vendor juz przy samplach byl gotow dodatkowo wyslac.
Recenzja 3FMC troche sie w czasie odwlecze tak jak i MDMA.
4MMC recka wpadnie jak szczur bedzie pewny w 100% swoich slow
Epsiakos