Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wolność wypowiedzi w opiniach.
16.12.2024, 23:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2024, 23:51 przez kot_kreskowy.)
Czy na tym forum jeszcze można napisać negatywną recenzję/opinię nt otrzymanego odczynnika?
Po ostatniej mojej średniej opinii sortu, śmiem twierdzić, że jednak nie.
Byłem pierwszym, który napisał że z sortem było coś nie tak, to najpierw naskoczono na mnie, próbowano zrobić ze mnie debila, by na koniec szydzić ze mnie.
Jakakolwiek zmiana tonu wypowiedzi w stosunku do mnie zmieniła się dopiero po tym jak Lifeisbrutal potwierdził u siebie te same dolegliwości.
Żeby była jasność, nie chodzi mi teraz aby dojechać ten sort, nie atakuję w żaden sposób towaru czy Vendora, staram się zwrócić uwagę na pewien problem.
Ja już dawno wiedziałem, że Lajfik ma ten sam problem z poparzeniami, rozmawiamy o tym na PW, jednocześnie gdybym ja o tym nie wspomniał to myślicie że Lajf napisałby o tym problemie?
Otóż nie. Nie napisałby, bo się boi waszej reakcji, nie chce robić afery.
Czarę mej goryczy przelała wiadomość od DarkSonia
Sorry Sonia, ale wywołam Cię do tablicy.
Do czego zmierzam?
Ludzie boją się napisać czegokolwiek negatywnego nt sortów od Escobar bo wiedzą, że zostaną zmieszani z gównem.
Czy na tym polega ta wolność słowa?
A może wolność słowa kończy się tam gdzie zaczynają się czyjeś interesy?
Jak to ma się do informacji zwrotnej jaką jest opinia?
Czy user już nie mam prawa napisać tego co czuję, co uważam, czego doświadcza?
Bo jeśli to ma być FORUM POZYTYWNYCH OPINII i nic w tej kwestii się nie zmieni to ja w takim razie wychodzę z tego cyrku bo niczym nie różnimy się od żelgiusza i jego kurwidołka.
Ludzie muszą mieć możliwość swobodnej wypowiedzi.
Popartej oczywiście testami etc, ale nie można każdego atakować bo ktoś ma odmienne zdanie, czy tak jak ja - odmienne wyniki testów.
Póki co, brak tu miejsca na swobodną wypowiedź bo każda opinia niebędąca w zgodzie z głównym nurtem jest zmieszana z błotem.
A to już są cechy autorytarne.
Po ostatniej mojej średniej opinii sortu, śmiem twierdzić, że jednak nie.
Byłem pierwszym, który napisał że z sortem było coś nie tak, to najpierw naskoczono na mnie, próbowano zrobić ze mnie debila, by na koniec szydzić ze mnie.
Jakakolwiek zmiana tonu wypowiedzi w stosunku do mnie zmieniła się dopiero po tym jak Lifeisbrutal potwierdził u siebie te same dolegliwości.
Żeby była jasność, nie chodzi mi teraz aby dojechać ten sort, nie atakuję w żaden sposób towaru czy Vendora, staram się zwrócić uwagę na pewien problem.
Ja już dawno wiedziałem, że Lajfik ma ten sam problem z poparzeniami, rozmawiamy o tym na PW, jednocześnie gdybym ja o tym nie wspomniał to myślicie że Lajf napisałby o tym problemie?
Otóż nie. Nie napisałby, bo się boi waszej reakcji, nie chce robić afery.
Czarę mej goryczy przelała wiadomość od DarkSonia
Sorry Sonia, ale wywołam Cię do tablicy.
Do czego zmierzam?
Ludzie boją się napisać czegokolwiek negatywnego nt sortów od Escobar bo wiedzą, że zostaną zmieszani z gównem.
Czy na tym polega ta wolność słowa?
A może wolność słowa kończy się tam gdzie zaczynają się czyjeś interesy?
Jak to ma się do informacji zwrotnej jaką jest opinia?
Czy user już nie mam prawa napisać tego co czuję, co uważam, czego doświadcza?
Bo jeśli to ma być FORUM POZYTYWNYCH OPINII i nic w tej kwestii się nie zmieni to ja w takim razie wychodzę z tego cyrku bo niczym nie różnimy się od żelgiusza i jego kurwidołka.
Ludzie muszą mieć możliwość swobodnej wypowiedzi.
Popartej oczywiście testami etc, ale nie można każdego atakować bo ktoś ma odmienne zdanie, czy tak jak ja - odmienne wyniki testów.
Póki co, brak tu miejsca na swobodną wypowiedź bo każda opinia niebędąca w zgodzie z głównym nurtem jest zmieszana z błotem.
A to już są cechy autorytarne.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?