Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NAC - N-acetylocysteina
30.12.2024, 14:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 14:33 przez qazplm1233.)
Ja biorę kilka ładnych lat znajomi też , raczej stała suplementacja , to nie wiem w moim środowisku to kazdy leci 1-2g ed
Ta napewno po NACU się czułaś chujowo no jebne tutaj , i ciekawe dlaczego SFD to nie najlepszy wybór
NOW 1000mg/tab , z tańszych sfd
(29.12.2024, 20:36)DarkSonia napisał(a): JA korzystałam z SFD a wiem, że to nie jest najlepszy wybór
po 2 tabletach cały dzień chodziłam przyjebana, strasznie cięzkie to dla mnie było
ale w bieganiu jakby takie +5% może to placebo nie wiem ale jakiegos boom energii i wydajności to po tym nie czułam
no już napewno nie to co piszesz jakoby miało to działać Czeslawo
więc tylko o SFD mogę Ci powiedzieć, że chyba aktywne skoro się czułam po tym chujowo haha
Ta napewno po NACU się czułaś chujowo no jebne tutaj , i ciekawe dlaczego SFD to nie najlepszy wybór
(29.12.2024, 20:12)Czeslawo napisał(a): Szukam dobrego jakościowo NAC-a (N-acetylocysteina)
Jest dużo ofert w sieci, ale w większości to shit, który nadaje się do kibla co najwyżej, jakiś czas temu w USA zmieniono prawo i ograniczono zawartość substancji dla „bezpieczeństwa” użytkowników.
Dziwnym trafem od tego czasu co kupuję w sieci N-acetylocysteine to dostaje zwykłe placebo, bez tego klasycznego działania poprawiającego oddychanie „pełną piersią”, polepszanie nastroju, uczucie, że organizm oczyścił się ze zbędnych „zanieczyszczeń”.
Macie jakieś dobre namiary ?
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
NOW 1000mg/tab , z tańszych sfd