Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dywersyfikacja środka podczas aplikacji
01.01.2025, 22:40
Jeśli chodzi o mefa to, o ile się nie mylę można dojepnie i w nos, a nawet niektórzy tak polecają. Ja Jedak sniff preferuję, bo bebechy często bolą przy takich bombach.
Druga sprawa to jak masz uszkodzoną śluzówkę i jakiś rany w nosie to z tej metody podanie mniej się wchłonie niż przez żołądek, ale w mojej opinii faza jest dłuższa, ale bardziej płaska, bez tego wjazdu szybkiego.
Reasumując możesz tak w moje opinii brać, aczkolwiek obawiałbym się, że jednocześnie pouszkadzasz sobie kilka dróg podania i w razie czego będzie co naprawiać, raczej takie branie nie da Ci na wejściu tak zajebistego wjazdu, ale w teorii dłuższe efekty.
Druga sprawa to jak masz uszkodzoną śluzówkę i jakiś rany w nosie to z tej metody podanie mniej się wchłonie niż przez żołądek, ale w mojej opinii faza jest dłuższa, ale bardziej płaska, bez tego wjazdu szybkiego.
Reasumując możesz tak w moje opinii brać, aczkolwiek obawiałbym się, że jednocześnie pouszkadzasz sobie kilka dróg podania i w razie czego będzie co naprawiać, raczej takie branie nie da Ci na wejściu tak zajebistego wjazdu, ale w teorii dłuższe efekty.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wiadomości w tym wątku |
Dywersyfikacja środka podczas aplikacji - przez kot_kreskowy - 31.12.2024, 22:28
RE: Dywersyfikacja środka podczas aplikacji - przez Czeslawo - 01.01.2025, 20:56
RE: Dywersyfikacja środka podczas aplikacji - przez kot_kreskowy - 01.01.2025, 21:53
RE: Dywersyfikacja środka podczas aplikacji - przez Czeslawo - 01.01.2025, 22:40
RE: Dywersyfikacja środka podczas aplikacji - przez kot_kreskowy - 01.01.2025, 22:57
RE: Dywersyfikacja środka podczas aplikacji - przez Bogdan Boner - 04.01.2025, 21:49
|